Asus ProArt PA279CV
Asus ProArt PA279CV
Asus ProArt PA279CV
Asus ProArt PA279CV
Asus ProArt PA279CV
Asus ProArt PA279CV
Asus ProArt PA279CV
Asus ProArt PA279CV
Asus ProArt PA279CV
Asus ProArt PA279CV
Asus ProArt PA279CV
Artikkelnummer: 1051564

Asus ProArt PA279CV

27" 4K UHD-skjerm med HDR

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • 27" bakgrunnsbelyst 4K-skjerm med LED-panel (3840 x 2160)
 • 100% sRGB, Rec. 709 og DCI-P3 fargerom
 • HDR-10 og lysstyrke opptil 350 nits
5 890 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Fabrikkalibrert 27" 4K-skjerm med oppløsning på 3840x2160 piksler designet for å møte kravene til kreative fagfolk som jobber med for eksempel fotografering, video og grafisk design. Den har høy fargenøyaktighet og dekker et fargeområde på 100% sRGB og Rec. 709 og støtte for HDR-10. I tillegg har den USB-C-port som støtter dataoverføringer, DisplayPort og også strømforsyning på 65W.

Fordeler

 • 4K-skjerm med oppløsning på 3840 x 2160 piksler
 • USB-C med støtte for displayport, dataoverføring og strømforsyning (65W)
 • HDR-10 og høy lysstyrke for kontrastrikt og detaljert bilde
 • Delta E <2 fargenøyaktighet for riktige farger
 • Ergonomisk stativ justerbar i høyde, vridning og hellingUSB-C – en inngangsport for alt

Skjermen er kompatibel med de fleste enheter og har USB-C-, DisplayPort- og HDMI-porter. USB-C-porten støtter dataoverføringer, DisplayPort og til og med 60 W strømforsyning. ProArt PA279CV fungerer også som en USB-hub, noe som betyr at når du kobler til den via USB-C (med C til C-kabel eller C til A-kabel), og enheten får tilgang til utstyret som er koblet til via USB-portene.

Høy detaljgjengivelse og levende farger

ProArt PA279CV har en 4K-skjerm med høy detaljgjengivelse i bildet, og med en oppløsning på 3840x2160 piksler får du en bildekvalitet som er perfekt for grafisk arbeid. Skjermen har et 100% sRGB-fargeområde i henhold til rec. 709 gir bildene dine en mer levende følelse.

ProArt Preset och Palette

For å sikre effektiv arbeidsflyt har ASUS utviklet Presets på skjermen for raske fargejusteringer og Palette for å lagre personlige parametere. Palette-funksjonen er lett tilgjengelig via skjermmenyer og gir større fleksibilitet i fargejusteringer.


Fabrikkalibrert skjerm

Skjermen er også Calman verifisert og fabrikkalibrert for realistisk fargegjengivelse og sikrer en fargenøyaktighet på ∆E<2. På denne måten vet du nøyaktig hvordan arbeidet ditt vil se ut når det er ferdig.

Legg til plasseringen av skjermen i henhold til dine preferanser

Med ProArt PA279CV har du muligheten til å angi vinkel, høyde og helling av skjermen slik at den passer deg. Du kan også bruke den i stående modus, og bildet roteres automatisk, noe som er veldig nyttig når du arbeider med nettsteder eller dokumenter med lange lister.

Leveres med

 • Asus ProArt PA279CV
 • DisplayPort-kabel
 • HDMI-kabel
 • USB-C-kabel
 • Strømkabel
 • Hurtigveiledning

Velg variant med doble skjermer

I pakken med doble monitorer får du to Asus ProArt PA279CV og en Deltaco monitorarm med gassfjær (ARM-0351) slik at du kan feste monitorene dine direkte til skrivebordet. På denne måten frigjør du arbeidsplass og får et pent og ryddig skrivebord. Skrivebordsfestet kan håndtere en størrelse på opptil 32 tommer og en vekt på opptil 8 kg per arm - noe som gjør at den passer perfekt sammen med to deler PA279CV.

God å vite! For å kunne bruke doble skjermer på datamaskinen din, kan det hende du trenger en USB-hub eller dokkingstasjon. Se alternativer under passende tilbehør.
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK