Asus ProArt Station PD5, i9-11900, 32GB RAM, 1TB SSD, RTX 3070, Win 11 Pro
Asus ProArt Station PD5, i9-11900, 32GB RAM, 1TB SSD, RTX 3070, Win 11 Pro
Asus ProArt Station PD5, i9-11900, 32GB RAM, 1TB SSD, RTX 3070, Win 11 Pro
Asus ProArt Station PD5, i9-11900, 32GB RAM, 1TB SSD, RTX 3070, Win 11 Pro
Artikkelnummer: 1053874

Asus ProArt Station PD5, i9-11900, 32GB RAM, 1TB SSD, RTX 3070, Win 11 Pro

La kreasjonen din ta form med ProArt Station PD5

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
 • Intel i9-prosessor
 • 32 GB RAM OG 1 TB SSD
 • NVIDIA GeForce RTX 3070 8 GB
34 195 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

ProArt Station PD5 gir ytelse for skapere. Utviklet for å håndtere store prosjekter innen video og 3D-gjengivelse med automatisk optimalisering av CPU, GPU og minne gjennom Creator Hub-appen. Sertifisert av ISV for å sikre at Adobe- og Autodesk-programvaren fungerer som forventet. Chassiset i full størrelse bruker multi-sone kjøledesign for å opprettholde en jevn temperatur og la komponentene puste. LED-indikatorer på fronten gir deg oversikt over status for gjengivelse eller ved overbelastning. Takket være gjennomtenkte varsler holder du deg oppdatert på renderingprosessen slik at du uforstyrret kan fortsette med andre ting i mellomtiden. ProArt PD5 sørger for at tiden din brukes til det viktigste - din skapelse!

Fordeler

 • Ytelse for de mest krevende oppgavene
 • Optimalisert for raskere gjengivelser
 • Programmerbare LED-indikasjoner på forsiden
 • Creator Hub gir deg oversikt og innstillingsmuligheter
 • Innebygd håndtak for enkel bevegelse av datamaskinen
 • Smarte funksjoner som lås for bryteren og løkke for headset
 • Harddiskrom som ikke krever verktøy

Ytelse for skaperen

ProArt Station PD5 er utviklet med skaperen i tankene. Med en kraftig ytelse som passer enten du jobber med lyd, video, video eller digital kunst. Den ellevte generasjons Intel Core i9-prosessoren gir deg friheten til å jobbe sømløst i flere applikasjoner samtidig. NVIDIA GeForce RTX 3070 avlaster prosessoren og åpner opp for avansert 3D-modellering og videoredigering.

Creator Hub

Asus Creator Hub gir deg oversikt og kontroll over hvordan datamaskinen din føles og bruker systemet. Den optimerer automatisk CPU, GPU og minne under gjengivelse og gir deg smarte varsler når jobben er gjort. Du kan også kalibrere skjermfargene eller bytte mellom ulike ytelsesmoduser. Den lar deg også stille inn LED-indikatorene på fronten med dine egne lyseffekter og farger.

Enkelt å gjøre oppgraderinger

I motsetning til mange andre forhåndsbygde datamaskiner, er harddiskplassene på PD5 spesialdesignet for å fjernes uten verktøy. Dette lar deg enkelt bytte ut eller oppgradere harddiskene i din ProArt Station. Ekstra fordelaktig er det om materialet skal deles med flere gjennom for eksempel en NAS.

Leveres med

 • ProArt Station PD5
 • Strømkabel
 • Håndbok
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.