-12%
Asus Vivobook 15X OLED R7, 16GB RAM, 1TB SSD, Win 11 Home
Asus Vivobook 15X OLED R7, 16GB RAM, 1TB SSD, Win 11 Home
Asus Vivobook 15X OLED R7, 16GB RAM, 1TB SSD, Win 11 Home
Asus Vivobook 15X OLED R7, 16GB RAM, 1TB SSD, Win 11 Home
Asus Vivobook 15X OLED R7, 16GB RAM, 1TB SSD, Win 11 Home
Asus Vivobook 15X OLED R7, 16GB RAM, 1TB SSD, Win 11 Home
Asus Vivobook 15X OLED R7, 16GB RAM, 1TB SSD, Win 11 Home
Artikkelnummer: 1057102

Asus Vivobook 15X OLED R7, 16GB RAM, 1TB SSD, Win 11 Home

15,6" bærbar PC med ergonomisk design og OLED-skjerm

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
 • Ryzen 7-prosessor
 • 16GB RAM & 1TB SSD
 • OLED-skjerm med 100 % DCI-P3
11 490 NOK12 990 NOK

Vi liker

Dette er et produkt som vi liker ekstra godt, og som vi er sikre på at du vil bli fornøyd med. Hold utkikk etter symbolet for flere av våre utvalgte favoritter! Vi hjelper deg med å finne teknologien du liker.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Gjør Vivobook 15X OLED til din daglige følgesvenn. Alltid klar for dagens oppgaver, uansett om det gjelder skriftlig eller kreativt arbeid. Det stilige chassiset er slankt nok til å enkelt få plass i en ryggsekk og til å bæres komfortabelt med én hånd. Opplev den fantastiske OLED-skjermen med høy lysstyrke og 100 % DCI-P3. PANTONE validert for fargenøyaktighet av profesjonell kvalitet. Utstyrt med mange praktiske funksjoner, som fingeravtrykkleser, fysisk beskyttelse for webkameraet og 180-graders hengsel. Legg ut på din kreative reise med Vivobook 15X OLED.

Fordeler

 • PANTONE og TÜV Rheinland sertifisert skjerm
 • Ergonomisk tastatur i full størrelse med talltastatur
 • 70Wh batteri – batteri som varer hele dagen
 • IceCool kjøleteknologi som holder datamaskinen kjølig
 • Fysisk beskyttelse av webkamera
 • 180 graders henglse
 • ASUS Antibacterial Guard – forhindrer vekst av bakterier

Rikelig med kraft for tøffe tak

Enten for jobb eller fritid, Vivobook 15X OLED er en enhet du kan stole på. Med ytelsen til Ryzen 7-prosessoren blir alle oppgaver enklere, enten det er strømming, surfing, redigering eller lange videosamtaler. Den strømeffektive prosessoren og det store batteriet gjør at du kan jobbe selv på farten uten unødvendig å lete etter stikkontakter. Med 16GB RAM og 1TB lagring har du rikelig med muligheter til å håndtere flere store filer samtidig og lagre uten problemer.

Oppdag levende bilder

Vivobook 15X OLED kan skryte av at den har det beste fargespekteret i sin klasse. Dette gjør den perfekt for profesjonelt og kreativt arbeid. Opplev en PANTONE-verifisert skjerm med 100 % DCI-P3 fargespekter. En annen fordel med en OLED-skjerm er en redusert mengde skadelig blått lys med opptil 70 % tilsvarende standard LCD-skjermer. Det er en skjerm som er behagelig for øyet, men også behagelig å se på med mindre risiko for skade på netthinnen.

Funksjonell design med finesse

Vivobook 15X OLED har et stilig design i iøynefallende sølv. Til tross for høy ytelse er den fortsatt slank nok til å passe inn i de fleste ryggsekker og lett nok til å være behagelig å bære med én hånd. Velg om du foretrekker å logge på med fingeravtrykk eller ansiktsgjenkjenning. Beskytt personvernet med den fysiske beskyttelsen for webkameraet. Del enkelt med de som sitter rundt bordet takket være muligheten til å vinkle skjermen opp til 180 grader.

ErgoSense-tastatur

ASUS har som mål å gi deg en enestående inndataopplevelse som føles i harmoni med hvordan du skriver og berører. ErgoSense-tastaturet har konkave taster og gir deg en tilfredsstillende følelse med perfekt berøring og sprett. Tastaturet er i full størrelse og har et talltastatur for raskere inntasting av tall.

Leveres med

 • Vivobook 15X OLED - D1503QA-L1214W
 • Strømkabel
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.