Spar 149 kr
Artikkelnummer: 1061897

ASUS ZenScreen MB166C

Bærbar 15,6'' skjerm for bærbar PC, kamera, mobil eller spillkonsoll

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • 15,6" Full HD IPS-skjerm (1920 x 1080)
 • USB-C-tilkobling
 • 1/4” gjenger på baksiden for montering på stativ
1 690 NOK1 839 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

ZenScreen MB166C er en elegant bærbar skjerm som passer like godt på kontoret som på farten. Med USB-C-tilkobling kan den brukes sammen med en bærbar datamaskin, et kamera, en mobiltelefon eller en spillkonsoll. Det medfølgende etuiet gir mulighet for både stående og liggende posisjonering. Den har også en monteringsgjeng som passer til 1/4'' skruegjenger for montering på skjermstativ eller skrivebord. ZenScreen MB166C gir deg mer frihet, uansett hvor du er.

Fordeler

 • USB-C-tilkobling som passer til datamaskin, smarttelefon eller spillkonsoll
 • IPS-panel i full HD med en oppløsning på 1920x1080
 • Mulighet for tilkobling til kameraet ditt via tethering
 • Ultratynn design på 11,8 mm og en vekt på 780 gram

Bærbar design for allsidig bruk

Med ZenScreen MB166C kan du ta med deg et utvidet arbeidsområde uansett hvor du er. Det medfølgende etuiet beskytter ikke bare mot smuss og skader, men fungerer også som skjermstøtte i både liggende og stående modus. Automatisk deteksjon gjør det mulig å tilpasse og rotere skjermen basert på posisjon. Med en monteringsbrakett som støtter standard 1/4'' skruegjenger på baksiden av skjermen, kan den enkelt monteres på et skjermstativ eller skrivebord.

USB-C-tilkobling

Med en USB-C-tilkobling for både tilkobling og strøm trenger du bare én kabel, slik at du slipper forstyrrende ledninger. Én tilkobling gir deg mer fleksibilitet i bruken, uansett hvor du befinner deg.

Behagelig brukeropplevelse

ASUS Ultra-Low Blue Light-teknologi med fire filterinnstillinger gir øynene dine en personlig tilpasset og mer harmonisk brukeropplevelse. For en mer optimalisert bruk har den også TÜV Rheinland-sertifisert ASUS Flicker-free-teknologi som reduserer skjermflimmer, slik at øynene dine kan slappe av selv under lengre økter.

Leveres med

 • Hurtigstartmanual
 • USB-C-kabel
 • Garantikort
 • ZenScreen-etui
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen