Asus ZenScreen MB16AH
Asus ZenScreen MB16AH
Asus ZenScreen MB16AH
Asus ZenScreen MB16AH
Asus ZenScreen MB16AH
Asus ZenScreen MB16AH
Asus ZenScreen MB16AH
Artikkelnummer: 1053386

Asus ZenScreen MB16AH

Bærbar 15,6" skjerm med stativfeste

Nettlager
Ikke kjøpbar
Butikklager:
 • Bruk den med datamaskin, smarttelefon, spillkonsoll eller kamera (1920 x 1080)
 • Full-HD IPS-panel med oppløsning på 1920 x 1080
 • Automatisk rotasjon av skjermen
2 590 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
ZenScreen er en 15,6-tommers bærbar skjerm som gjør deg mer produktiv i arbeidet ditt, enten du er på kontoret, på toget eller på kundemøtet. Med USB-C- eller Micro HDMI-kabel kan du bruke skjermen med den bærbare datamaskinen, smarttelefonen, spillkonsollen eller kameraet ditt. Den har et inkludert etui med et stativ for å plassere skjermen i stående eller liggende posisjon. Skjermen har også en monteringsgjenge på baksiden som støtter 1/4" skruegjenge for festing til et stativ eller bordfeste – perfekt for arbeid i studio.

Fordeler

 • Bruk den med datamaskin, smarttelefon, spillkonsoll eller kamera
 • Full-HD IPS-panel med oppløsning på 1920 x 1080
 • Ultratynn design på 9mm og lav vekt på 730 gram

Allsidige funksjoner

Det foldbare etuiet beskytter ZenScreen MB16AH mot støv og riper, og det kan brettes sammen til en stand for å støtte skjermen enten stående eller liggende. Monteringsbraketten på baksiden av skjermen, som støtter standard 1/4" skruegjenge, gjør at du enkelt kan montere skjermen på et stativ i studioet eller på skrivebordet.

USB-C- og Micro HDMI-tilkobling

Denne bærbare skjermen lar deg vise innhold fra en rekke enheter som datamaskiner, spillkonsoller og kameraer. Dette gir deg et bredt spekter av søknader for både arbeid og fritid. Den har både USB-C- og Micro HDMI-tilkobling for en fleksibel tilkobling.


Ultraportabel design

ZenScreen MB16AH er perfekt for bruk som en ekstra skjerm for presentasjoner, og allsidigheten hjelper deg med å gjøre ting mer effektivt mens du er på farten. Den har en ultratynn profil på 9 mm og vekt på bare 730 gram som gjør den enkel å bære med.

Leveres med

 • ASUS ZenScreen MB16AH
 • ZenScreen-etui
 • Nettadapter
 • USB-C-kabel
 • USB-C til USB-A-adapter
 • Micro HDMI til HDMI-kabel

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen