Atomos

Kjøp produkter fra Atomos hos oss! Hos oss kan du kjøpe recorder, videomonitor med innspilling og monitorer som Ninja, Shinobi, Shogun og Sumo samt tilbehør som Connect Convert, Connect Split, Connect Repeat, Mastercaddy og Angelbird. Vi har et bredt utvalg av Atomos produkter for både profesjonelle brukere og nybegynnere, online og i butikk.

42 produkter
Vise som
Sorter etter
Varemerker
Kabel-type
Størrelse
Passer til
Skjermstørrelse
Paneltype
Oppløsning
Bildeforhold
Maksimal lysstyrke
Innganger
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.