Atomos Powered Docking Station med USB-C kontakt
Artikkelnummer: 1042288

Atomos Powered Docking Station med USB-C kontakt

Powered Docking Station med USB-C kontakt

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
849 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Atomos USB-C 3.1 Powered Docking Station er en lavprofilsdokkingstasjon for dine Atomos-enhetscaddier, og vil være et elegant tillegg til datamaskinen din, så vel som et kompakt tilbehør til bærevesken. Den støtter en enkelt enhetscaddie om gangen og laster effektivt ned enhetsinnholdet direkte til datamaskinen din via en integrert USB-kabel.
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.