Atomos Connect
Atomos Connect
Atomos Connect
Artikkelnummer: 1058656

Atomos Connect

Connect

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Tilpasset for Ninja V/Ninja V+ Recording Monitor
  • 12G-SDI inngang
  • Wi-Fi 6, Bluetooth, Ethernet
1 390 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Utvid video- og nettverksmulighetene til Ninja V- eller Ninja V+-skjermen med Atomos CONNECT. CONNECT er designet for å passe på baksiden av den kompatible skjermen og festes med to skruer. Den er også utstyrt med en 12G-SDI-inngang og antenner for Wi-Fi 6-funksjoner. CONNECT støtter Bluetooth LE og Gigabit Ethernet med integrert LAN-inngang slik at du kan streame til nettverkstilkoblede videobrytere, ekstra skjermer eller til sosiale medier som YouTube, Facebook og Twitch.

Fordeler

  • Tilpasset for Ninja V/Ninja V+ Recording Monitor
  • 12G-SDI inngang
  • Atomos Sync trådløs tidskode
  • Wi-Fi 6, Bluetooth, Ethernet
  • Batterirom i L-serien
  • Monteres på monitor via to skruer

Bruk CONNECT Camera to Cloud-arbeidsflyten til å laste opp proxy-filer til Frame.io eller Dropbox. Atomos Sync trådløs tidskode støttes av enheten for å sømløst synkronisere det tilkoblede kameraets tidskode for forbedret systemintegrasjon. Et batterispor i L-serien kan drive tilbehøret. Atomos Connects kompakte profil utfyller den kompakte formfaktoren til Ninja V- og Ninja V+-skjermene for å unngå å legge til bulk til ditt eksisterende oppsett.

Leveres med

  • Atomos CONNECT
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen