Atomos Ninja Cast
Atomos Ninja Cast
Artikkelnummer: 1055896

Atomos Ninja Cast

Effektiv produksjon med flere kameraer med en kombinasjon av Ninja V og AtomX CAST

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Bilde-i-bilde-effekt for en hvilken som helst kombinasjon av inndata
 • BroadCAST - kvalitetssvitsjing og opptak i ProRes, DNx og valgfritt for h.265
 • Separate HDMI-utganger – dedikert programutgang og multifunksjon på Ninja V/V+ for multivisning og forhåndsvisning
9 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Kombinasjonen av Ninja V og AtomX CAST blir Ninja CAST. Ninja CAST er for videoskapere eller alle som ønsker å lage multikameraproduksjoner av topp kvalitet, enkelt og raskt – hvor som helst. Det er også for alle som ønsker å legge til den profesjonelle kringkastingskvaliteten til sine nettmøter, presentasjoner, fjernundervisning, virtuelle konferanser, etc. Det beste av alt er at Ninja CAST er enkel og lett å bruke - du trenger ikke å være videoprofesjonell for å oppnå gode resultater.

Fordeler

 • Bilde i bilde-effekt for enhver kombinasjon av innganger
 • BroadCAST - kvalitetsendring og opptak i ProRes, DNx og alternativer for h.265
 • Separate HDMI-utganger - Dedikert programutgang og multifunksjon på Ninja V / V + for Multiview og forhåndsvisning
 • Kompakt størrelse

Ninja-besetningen er en frittstående switcher, multiview-skjerm

Kringkastingsfunksjoner for alle

Ninja CAST er en frittstående switcher, multiview-monitor og opptaker av kringkastingskvalitet som ikke krever en datamaskin for å fungere. Med en høykvalitets 5 ”HDR-berøringsskjerm, 4 x HDMI-innganger og fysiske knapper, er Ninja CAST den ultimate bærbare løsningen for liveswitch og streaming.

Ved å legge til Ninja CAST til produksjonsarsenalet ditt får du også den prisbelønte Ninja V - den ultimate 5-tommers HDR-skjermopptakeren. Som en skjerm på kameraet tar Ninja V opp til 5,9Kp60 ProRes RAW, gir nøyaktig HDR og LOG> PQ / HLG-overvåking og mer.

Enkel veksling og streaming

De fleksible kontrollalternativene for Ninja CAST lar deg bruke enten berøringsskjermen eller knappene for å "veksle" mellom forskjellige kilder for å velge utgang for din WebCAST eller BroadCAST. De opplyste knappene for hver inngang og en farget LED-belysning for program- og forhåndsvisningsstatus forenkler driften ytterligere og lar deg enkelt bytte og livestreame i svakt opplyste omgivelser.

Koble til en hvilken som helst full HD-videokilde

Koble til speilløse eller DSLR-kameraer, videokameraer, datamaskiner, konsoller eller til og med forhåndsinnspilt innhold via HDMI. Det er ingen grunn til å bekymre deg for synkronisering, siden du kan mikse og matche bildefrekvenser opp til 60p.

Ninja-besetningen har en innebygd skjerm

Integrert monitor

Ved å ha en integrert skjerm kan du se de innkommende signalene i en multiview-skjerm uten å måtte koble til en ekstra skjerm. Med Ninja V dokket i AtomX CAST, kan du bruke dens høykvalitets 5” berøringsskjerm for installasjon og monitorens hjelpeverktøy for eksponering, fokus og bildeanalyse for å optimalisere bildene dine. I enkeltinngangsvisningen tilbyr Ninja CAST også de samme viktige monitorhjelpeverktøyene som er tilgjengelige fra din Ninja, slik at du kan spikere eksponering og fokusere på individuelle innganger.

Fremhev merkevaren din, videoen din og øk rekkevidden

Sofistikerte funksjoner som logoer og masthead-grafikk vil få produksjonene dine til å se utrolige ut, og de dedikerte kontrollene for disse funksjonene gjør dem enkle å bruke. Legg til tilpasset grafikk for å lage innholdet ditt, støtte åpenhet, sponsorlogoer og annen informasjon på skjermen for produksjonen din, og konfigurer oppsettet på Ninja-berøringsskjermen.

Ninja-besetningen har en bilde-i-bilde-funksjon

Bilde-i-bilde

En av fordelene med å bruke Ninja CAST med et multikamerasett er at du kan bruke bilde-i-bilde-funksjonen til å se to innganger samtidig. Enhver av de fire HDMI-inngangene kan brukes for en bilde-i-bilde-effekt over programutgangen med kontroller for størrelsen og plasseringen av det overlagrede bildet. Du kan se et nærbilde av et produkt på skrivebordet og se ansiktet ditt som et bilde-i-bilde mens du snakker om produktet.

Ninja-besetningen er optimalisert for live-streaming

Optimalisert for live streaming

Ninja CAST er et allsidig alternativ for alle som ønsker å livestreame. Et kompakt TV-studio i lommen - bare legg til kameraer, koble konsollen til PC-en og gå live! Spillere og vloggere kan dra nytte av de 4 HDMI-inngangene for å ta bilder i multicam-modus med speilløse kameraer og DSLR-kameraer. Endre enkelt programsignalet, legg til funksjoner som bilde-i-bilde eller grafiske titler og overlegg. Alternativene er omfattende og åpner for utallige kreative applikasjoner. USB-C-utgangen fra Ninja CAST er klar til å streame, og når du først er tilkoblet er du klar til å gå live.

Leveres med

 • Ninja V unit
 • EVA style hard case
 • Neoprene Sleeve Case
 • 1x Master Caddy II drive caddy
 • 1x DC looking connector
 • AtomX CAST
 • 1x AtomX SSD mini handle
 • 1x USB-C Cable
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.