Atomos Zato Connect
Atomos Zato Connect
Atomos Zato Connect
Atomos Zato Connect
Artikkelnummer: 1056423

Atomos Zato Connect

Alt-i-ett-monitor og opptaker som støtter de fleste HDMI- og USB UVC-kilder

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Lyssterk 5-tommers skjerm på 1000 nit
  • Tar opp video opp til 1080p
  • 2 x HDMI, 2 x USB Type-C
3 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

ZATO CONNECT er designet for å fungere som en kompakt, brukervennlig inngangsport til ATOMOS Cloud Studio. Enheten støtter nesten alle HDMI- og USB UVC-kilder for å livestreame til Facebook Live, Twitch, YouTube og andre sosiale nettsteder, eller kan brukes til å lage en webkamerakilde for Microsoft Teams, Slack, Zoom og annen konferanseprogramvare.

Fordeler

  • Lyssterk 5-tommers skjerm på 1000 nit
  • Tar opp video opp til 1080p
  • 2 x HDMI, 2 x USB Type-C
  • Støtter ATOMOS Cloud Studio, AtomOS Lite

Enkel å bruke med AtomOS Lite-programvare

Implementeringen av AtomOS Lite-programvaren skaper en intuitiv og brukervennlig opplevelse for deg som ny bruker. Programvaren inneholder alle viktige verktøy, så den føles kjent for deg som eksisterende bruker. Med en kompakt formfaktor, SuperAtom IPS 5-tommers (1000nit) skjerm, Wi-Fi 5, USB-C og Ethernet (via USB-C-adapter), samt NP-F batteri eller USB-C PD strømalternativer. Alle disse funksjonene betyr at ZATO CONNECT er en ideell følgesvenn for live-streaming i felten, i studio eller hvor enn den reiser.

Stream fra hvor som helst

Livestreaming og høykvalitets videokonferanser er gjort enkelt og tilgjengelig med ZATO CONNECT. Med støtte for HDMI og USB UVC-kameraer eller videokilder, er enheten utstyrt med Wi-Fi 5, Gigabit Ethernet (via USB-C) og muligheten til å koble til mobile hotspots, alle kan strømme til Facebook Live, Twitch og YouTube, eller lag video av høy kvalitet for Microsoft Teams, Slack og Zoom - hvor som helst.

Forenklet streamingløsning

Hvem som helst kan sette opp en livestream med ATOMOS Cloud Studio og lage videoinnhold av høy kvalitet med den brukervennlige ZATO CONNECT. Den 5-tommers berøringsskjermen kan brukes til å bytte mellom kilder og overvåke den utgående programstrømmen. Enheten er kompakt nok til å monteres på en DSLR eller speilløs kamerarigg. Den er like hjemme ved siden av en PC, Mac eller spillkonsoll. Streaming har aldri vært enklere og ZATO CONNECT er den ideelle alt-i-ett-løsningen.

Omfattende I/O

Selv om den er utrolig kompakt, lever ZATO CONNECT opp til navnet sitt. Med inngangs- og utgangsporter for både HDMI og USB UVC, kan enheten forvandle utgangen fra et bredt spekter av videoutstyr til en livestream eller webkamerakilde. 3,5 mm lydkontakten kan også brukes til å legge til mikrofon- eller linjekilder og ZATO CONNECT kan brukes til å blande dem med innebygd lyd fra HDMI eller USB UVC.

Bland lyder inn i miksen

ZATO CONNECT inkluderer en lydmikser, som kan brukes til å justere og kombinere lydsignaler fra den 3,5 mm analoge inngangen med den innebygde lyden fra HDMI- og USB UVC-kilder. Hver kanal kan justeres uavhengig og mikses ned til et enkelt stereospor for en livestream, opptak eller videopresentasjon.

En viktig verktøykasse

Enten det er å konfigurere streams, bytte kilde, ta opp, spille av, mikse lyder eller legge til effekter, gjør AtomOS Lite på ZATO CONNECT det hele til en lek. Programvaren har en rekke nøkkelverktøy, inkludert overleggseffekter, bildezoom og rammeveiledninger som vil bidra til å legge til verdi til enhver strøm eller videokonferanse.

Leveres med

  • Atomos ZATO CONNECT 5.2"
  • 2 x Wi-Fi Antenna
  • White Antenna Cap
  • Red Antenna Cap
  • Yellow Antenna Cap
  • Black Antenna Cap
  • Green Antenna Cap
  • 2 x Antenna Top Cap
  • 2 x Antenna Mount Cover
  • USB Type-C to USB Type-C Cable
  • Antenna Storage Pouch
  • Screen Cloth
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen