C-stand kit 33 A2033LKIT

Avenger C-stand kit 33 A2033LKIT

1023093
  • Stativkit med belysningsstativ, forlengelsesarm og Grip Head
  • Øker mulighetene dine for å plassere lyskilder, reflektorer eller flagg
  • C-stand-stativet gjør det enklere å plassere flere stativ ved siden av hverandre
3 199 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

C-stand kit 33 A2033LKIT
Stand Manager 52
Clamp Studioklemme 10 cm
6 548 NOK
C-stand kit 33 A2033LKIT
Tiltbart paraplyfeste med låsbar blitssko
M035 Super Clamp 13-55mm
3 867 NOK

Komplett stativkit med lampestativ, forlengerarm og Grip Head som forbedrer mulighetene til å plassere lyskilder og reflektorer. C-stand-stativene gjør det enklere å plassere flere stativer ved siden av hverandre uten at beina kommer borti hverandre.

C-Stand A2033L

Dette belysningsstativet er en favoritt blant alle profesjonelle fotografer og filmere. Det er et svært holdbart og enkelt stativ. Det har lavt tyngdepuntkt, kan settes på vekter, og er lett å grave ned i jord eller sand - noe som gjør at det er få områder den ikke kan stå på. Kan slås sammen slik at den blir helt flat, perfekt for transportering. Tåler alle typer vær.

Grip head D200

Brukes for å feste f.eks. en forlengelsesarm i et belysningsstativ for å gi ytterligere muligheter til plassering av lyskilder, reflektorer eller flagg. Grip Head D200-serien bruker brikker for å gi et ekstra sperremoment, og bruker høykvalitative bremsebelegg for sklisikkerhet.

Forlengelsesarm D520

Forlengelsesarm som ofte brukes sammen med Avenger Grip Head D200, noe som øker dine muligheter for å plassere lyskilder, reflektorer eller flagg.

I dette kittet inngår:

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.