Avenger C-stand kit 33 A2033LKIT

Avenger C-stand kit 33 A2033LKIT

C-stand kit 33 A2033LKIT

1023093
NettlagerBestilt, ukjent leveringstid
Butikk:
  • Stativkit med belysningsstativ, forlengelsesarm og Grip Head
  • Øker mulighetene dine for å plassere lyskilder, reflektorer eller flagg
  • C-stand-stativet gjør det enklere å plassere flere stativ ved siden av hverandre
3 199 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Verdipakke

C-stand kit 33 A2033LKIT
S2 Bowens- S for Speedlights og AD200/AD300/AD400
Stand Manager 52
7 086 NOK
C-stand kit 33 A2033LKIT
Studioklemme Svart/Oransje medium 2 st
Tiltbart paraplyfeste med låsbar blitssko
3 547 NOK

Komplett stativkit for profesjonell lyssettning

Komplett stativkit med lampestativ, forlengerarm og Grip Head som forbedrer mulighetene til å plassere lyskilder og reflektorer. C-stand-stativene gjør det enklere å plassere flere stativer ved siden av hverandre uten at beina kommer borti hverandre.

C-Stand A2033L

Dette belysningsstativet er en favoritt blant alle profesjonelle fotografer og filmere. Det er et svært holdbart og enkelt stativ. Det har lavt tyngdepuntkt, kan settes på vekter, og er lett å grave ned i jord eller sand - noe som gjør at det er få områder den ikke kan stå på. Kan slås sammen slik at den blir helt flat, perfekt for transportering. Tåler alle typer vær.

Grip head D200

Brukes for å feste f.eks. en forlengelsesarm i et belysningsstativ for å gi ytterligere muligheter til plassering av lyskilder, reflektorer eller flagg. Grip Head D200-serien bruker brikker for å gi et ekstra sperremoment, og bruker høykvalitative bremsebelegg for sklisikkerhet.

Forlengelsesarm D520

Forlengelsesarm som ofte brukes sammen med Avenger Grip Head D200, noe som øker dine muligheter for å plassere lyskilder, reflektorer eller flagg.

I dette kittet inngår:

  • C-Stand A2033L krom
  • Grip head D200 krom
  • Forlengerarm D520 krom
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.