Kundecase: Martin Olson

Opplevelsesfotograf med behov for robuste tekniske løsninger

Martin Olson er en fotograf og videograf som fokuserer på ekspedisjoner og opplevelser. Vi i Scandinavian Photo har hjulpet Martin med personlig rådgivning, raske leveranser og tekniske løsninger som letter oppgavene hans og gir han muligheten til å lage innhold av høy kvalitet. Her forteller vi mer om samarbeidet mellom vår bedriftsavdeling og kunden.

Trenger du hjelp til å finne riktig utstyr til bedriften? Kontakt oss på 21 65 98 40 eller business@scandinavianphoto.no og vi finner en løsning for dine behov.

Denne videoen har norsk undertekst.

Om kunden

Martin Olson er en fotograf og videograf som driver selskapet Martin Olson Photography, hvor han spesialiserer seg på å jobbe i vanskelig tilgjengelige miljøer som ofte har utfordrende værforhold og krever forskjellige fysiske prestasjoner. Hans store interesse dreier seg om ekspedisjoner – gjerne med et eller annet vitenskapelig aspekt, hvor målet er å skape noe som til syvende og sist får flere til å knytte sterkere bånd til naturen, eller inspirere til mer omtanke for planeten vår i sin helhet.

Satsingsområdet har alltid vært rettet mot natur, kultur, actionsport og eventyr, og i dag jobber Martin både redaksjonelt og kommersielt med mange av de kjente merkene innen friluftssjangeren. Stillbildefotografering har vært grunnlaget for selskapet, men den store satsingen akkurat nå er filmproduksjoner i dokumentarsjangeren.

Kundens utfordring

Fordi Martin ofte jobber i vanskelig tilgjengelig terreng i all slags vær, har han høye krav til utstyret sitt. For å jobbe effektivt og få et godt resultat på innholdet ditt må kameraer, objektiver, droner og alt tilbehør være av høy kvalitet og uten problemer kunne utsettes for store temperaturforskjeller og fukt.

Som frilanser kan Martins prosjekter komme inn på svært kort varsel, og dersom det er spesielle tekniske behov er det viktig at alt som trengs er på plass før produksjonen starter.

Løsninger fra Scandinavian Photo

Vår bedriftsavdeling sørger for at Martin får utstyret han trenger, når han trenger det. Vi leverer profesjonelle produkter til hans ulike behov ute i felten – enten det er kamera, drone, actionkamera eller smart tilbehør som gjør jobben enklere.

Ved å være bedriftskunde hos Scandinavian Photo får Martin kortere leveringstid, rask levering og en smidig bestillingsprosess. Han får også en Key Account Manager fra oss som kontaktperson, som i nært samarbeid hjelper til med tekniske spørsmål, bestillinger og alt i mellom. Martin har også besøkt oss i butikken for å teste produktene før kjøpet.

Resultat

Takket være riktig utstyr og kompetanse er Martin utstyrt med det han trenger for å lage bilder og videoer på oppdragene sine. Han kan stole på at teknikken holder det den lover – både når det kommer til tekniske funksjoner og holdbarhet i tøft klima.

Sitat fra Martin Olson

"Mitt samarbeid med Scandinavian Photo har vært veldig bra takket være kontakten med en Key Account Manager. Susanne på SP er virkelig en klippe, og jeg har fått veldig gode tekniske råd i tillegg til god hjelp med leveranser – noen ganger med kort ledetid."

Følg Martin på Instagram: @outdoorswe
Besøk Martins hjemmeside: www.byolson.com

Noe av utstyret som vi har levert til Martin

Bli bedriftskunde hos oss

Ikke nøl med å ta kontakt dersom du ønsker hjelp til å finne riktig utstyr innen foto, video, lyd, lys og alt rundt. Som bedriftskunde hos oss får du en kontaktperson som gir deg personlig service og raske løsninger.

Få mer som bedriftskunde

  • Kontaktperson med dyp kunnskap og lang erfaring
  • Omfattende tekniske løsninger for dine behov
  • Produktsalg og rådgivning
  • Utleie av hardware og fotostudio
  • Finansieringsløsninger
  • Support og service

Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss på 21 65 98 40 eller business@scandinavianphoto.no. Du kan også besøke oss i vår butikk i Oslo.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen