ATEM Camera Control Panel

Blackmagic Design ATEM Camera Control Panel

1038425
37 890 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Kontrollpanel/ CCU for ATEM bildmixer

Kontrollpanel som gjør det mulig å styre kameraer fra Blackmagic Design via en ATEM bildemikser. Via styrepanelet kan du blant annet justere kameraets blender, sortpunkt, lukkertid, RGB-farge, hvitbalanse mm.

Styr kameraer fra Blackmagic Design

Sammen med en ATEM-bildemikser og kameraer fra Blackmagic Design kan du styre kameraene på avstand via ATEM Camera Control Panel. Styresignalet legges inn i SDI-retursignalet til kameraet, og gjør det mulig og blant annet styre kameraets blender via den store kontrollen på kontrollpanelet.

4 ulike kanaler

Opp til fire ulike kameraer kan styres samtidig, og har du flere kameraer kan du raskt veksle mellom hvilke av kameraene som kontrollpanelet skal justere. Hvilket kamera som er valgt vises på den store skjermen på oversiden av styrepanelet, samt med et tall ved siden av kontrollen for blenderen.

Skjerm for innstillinger

Lengst opp på ATEM Camera Control Panel finnes en skjerm som viser hvilket kamera som for tilfellet er aktiv. Ved skjermens over- og underkant finnes fire knapper og fire kontroller som gjør det mulig å justere innstillinger for kameraene.

Full kontroll på innstillingene

På kontrollpanelet kan man justere kameraets lukkertid, gain-verdi, eventuelle ND-filtere og hvitbalanse. Det finnes også kontroller for fargene rød, grønn og blå i høy- og lavlys.

Strømforsyning

ATEM Camera Control Panel kan kobles til 230 volt nettspenning, eller 12 volt via XLR-kontakt. Hvis begge strømkildene kobles til samtidig vil kontrollpanelet fremdeles få strøm dersom en av de forsvinner, da de fungerer som en back-up for hverandre.

Montering

Kontrollpanelet kan settes på et bord eller monteres på et stativ med utskyvbar slede. Under panelet finnes festepunkter som gjør at den kan skrus fast på f.eks en bordskive.

Leveres uten strømkabel.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.