Blackmagic Design ATEM 2 M/E Constellation HD
Blackmagic Design ATEM 2 M/E Constellation HD
Blackmagic Design ATEM 2 M/E Constellation HD

Blackmagic Design ATEM 2 M/E Constellation HD

Kompakt HD-bildemikser - perfekt for bærbar liveproduksjon

1055479
NettlagerBestilt, ukjent leveringstid
Butikk:
  • Kompakt og kraftig - 20 SDI-innganger og 12 SDI-utganger
  • Dedikerte knapper på enheten og innebygd LCD-panel
  • To innebygde multiviewer
  • Støtter talkback via XLR, ethernet eller SDI
  • To mediepooler for avspilling av grafikk eller bilder
  • ATEM Software Control Panel gir deg full kontroll via datamaskinen
19 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

ATEM 2 M/E Constellation HD bildemikser har en kompakt rackmontert design med innebygd kontrollpanel! Med 20 HD-innganger med lyd og video via SDI er dette en utrolig kraftig live-mikser. Hver inngang har en innebygd, dedikert scaler, som gjør det enklere for deg å koble til alle typer bildeenheter uten å måtte bry deg med oppløsninger og eksternt scalerutstyr. Du kontrollerer hele produksjonen din via ATEM Software Control-panelet eller en av Blackmagics ATEM-kontrollenheter, slik som ATEM 1 M/E Advanced Panel eller ATEM 2 M/E Broadcast Panel.

Fordeler

Kompakt og kraftig - 20 SDI-innganger og 12 SDI-utganger

Med så mange som 20 SDI-innganger i HD er ATEM Constellation en utrolig kraftig bildemikser for liveproduksjon. Hver inngang har en dedikert «opp- og krysskonverter», såkalt scaler , som betyr at den skalerer inngangssignalet på nytt for å passe til prosjektformatet. Dette betyr at du kan mikse kameraer og andre bildeenheter med forskjellige oppløsninger i produksjonen.

Dedikerte knapper på enheten og innebygd LCD-panel

Med de dedikerte knappene på fronten av enheten kan du bytte bildekilde i både program- og monitormodus, aktivere overganger, angi «nøkler», aktivere mediespillere og «fade to black». Via den innebygde skjermen ser du din aktive programfeed og får dermed en rask oversikt over produksjonen din, for eksempel hvis du har enheten montert i et stativ.

To innebygde multiviewer

De to multiviews-utgangene lar deg sende dine utgående videostrømmer til en egen skjerm for å få en klar oversikt over alle kameraene dine og hva du sender ut i live-produksjon. To til 16 samtidige videokilder kan vises på hver skjerm samtidig og du kan fritt bestemme hvilken kilde som skal vises på hvilken skjerm.

Innebygde overganger i HD

ATEM Constellation kommer med flere overganger, for eksempel mix, dip, wipe - alt forberedt for å håndtere HD-oppløsning. Overgangene kan justeres med lengde, farge, posisjon og retning.

Støtter talkback via XLR, ethernet eller SDI

På frontpanelet til enheten er det en utgang for talkback via 5-pin XLR og på baksiden er det utvidelsesport via RJ45-kontakt (ethernet) for bruk av talkback-system.

To mediepooler for avspilling av grafikk eller bilder

Den innebygde medielagringen rommer 60 stillbilder i HD. Bevegelig grafikk for animasjoner, navneskilt og logoer utgjør 800 i HD eller så mange som 400 bilder i full HD.

8 ATEM Advanced Keyers for høykvalitets chromakeying (green screen)

Enheten støtter 8 avanserte "keyers" for å jobbe med virtuelle studioer og bakgrunner via chroma- (green screen) eller luma-keying.

ATEM Software Control Panel gir deg full kontroll via datamaskinen

Via programvaremikseren ATEM Software Control Panel, som er inkludert uten ekstra kostnad, får du full kontroll over bildemikseren din. Programmet inkluderer også støtte for kamerakontroll, lydmikser, medielagring, makroprogrammering og også kontroll over HyperDeck-opptakere.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.