Blackmagic Design ATEM 4 M/E Constellation HD
Blackmagic Design ATEM 4 M/E Constellation HD
Blackmagic Design ATEM 4 M/E Constellation HD
Artikkelnummer: 1055480

Blackmagic Design ATEM 4 M/E Constellation HD

Blackmagic Design ATEM 4 M/E Constellation HD - bildemikser for live produksjon

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Kompakt og kraftig - 40 SDI-innganger og 24 SDI-utganger
  • Dedikerte knapper på enheten og innebygd LCD-panel
  • 4 innebygde multiviews
51 790 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

ATEM 4 M/E Constellation HD bildemikser har en kompakt rackmontert design med innebygd kontrollpanel! Med 40 HD-innganger med lyd og video via SDI er dette en utrolig kraftig live-mikser. Hver inngang har en innebygd, dedikert scaling, som gjør det enklere for deg å koble til alle typer bildeenheter uten å måtte bry deg med oppløsninger og eksternt scalingutstyr. Du kontrollerer hele produksjonen din via ATEM Software Control-panelet eller en av Blackmagics ATEM-kontrollenheter, slik som ATEM 1 M/E Advanced Panel eller ATEM 2 M/E Broadcast Panel.

Fordeler

Kompakt og kraftig - 40 SDI-innganger og 24 SDI-utganger

Med så mange som 40 SDI-innganger i HD er ATEM Constellation en utrolig kraftig bildemikser for liveproduksjon. Hver inngang har en dedikert «opp- og krysskonverter», såkalt scaler , som betyr at den skalerer inngangssignalet for å passe til prosjektformatet. Dette betyr at du kan mikse kameraer og andre bildeenheter med forskjellige oppløsninger i produksjonen.

Dedikerte knapper på enheten og innebygd LCD-panel

Med de dedikerte knappene på fronten av enheten kan du bytte bildekilde i både program- og monitormodus, aktivere overganger, angi «nøkler», aktivere mediespillere og «fade to black». Via den innebygde skjermen ser du din aktive programfeed og får dermed en rask oversikt over produksjonen din, for eksempel hvis du har enheten montert i et stativ.

Fire innebygde multiviewer

Multiview-utgangen lar deg sende dine utgående videostrømmer til en egen skjerm for å få en klar oversikt over alle kameraene dine og hva du sender ut i live-produksjon. Én til 16 samtidige videokilder kan vises på hver skjerm samtidig, og du kan fritt bestemme hvilken kilde som skal vises på hvilken skjerm.

Innebygde overganger i HD

ATEM Constellation kommer med flere overganger, for eksempel mix, dip, wipe - alt forberedt for å håndtere HD-oppløsning. Overgangene kan justeres med lengde, farge, posisjon og retning.

Støtter talkback via XLR, ethernet eller SDI

På frontpanelet til enheten er det en utgang for talkback via 5-pin XLR og på baksiden er det utvidelsesport via RJ45-kontakt (ethernet) for bruk av talkback-system.

To mediepooler for avspilling av grafikk eller bilder

Den innebygde medielagringen rommer 60 stillbilder i HD. Bevegelig grafikk for animasjoner, navneskilt og logoer utgjør 1200 i HD eller så mange som 600 bilder i full HD.

16 ATEM Advanced Keyers for høykvalitets chromakeying (green screen)

Enheten støtter 16 avanserte "keyers" for å jobbe med virtuelle studioer og bakgrunner via chroma- (green screen) eller luma-keying.

ATEM Software Control Panel gir deg full kontroll via datamaskinen

Via programvaremikseren ATEM Software Control Panel, som er inkludert uten ekstra kostnad, får du full kontroll over bildemikseren din. Programmet inkluderer også støtte for kamerakontroll, lydmikser, medielagring, makroprogrammering og også kontroll over HyperDeck-opptakere.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen