Blackmagic Design ATEM 1 M/E Constellation HD
Blackmagic Design ATEM 1 M/E Constellation HD
Blackmagic Design ATEM 1 M/E Constellation HD
Artikkelnummer: 1055478

Blackmagic Design ATEM 1 M/E Constellation HD

Kraftig HD bildemikser med flere avanserte funksjoner

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
  • Kompakt og kraftig - 10 SDI-innganger og 6 SDI-utganger
  • Dedikerte knapper på enheten og innebygd LCD-panel
  • Innebygd multiview
12 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

ATEM 1 M/E Constellation HD bildemikser har en kompakt rackmontert design med innebygd kontrollpanel! Med 10 HD-innganger med lyd og video via SDI er dette en utrolig kraftig live-mikser. Hver inngang har en innebygd, dedikert scaling, som gjør det enklere for deg å koble til alle typer bildeenheter uten å måtte bry deg med oppløsninger og eksternt scalingutstyr. Du kontrollerer hele produksjonen din via ATEM Software Control-panelet eller en av Blackmagics ATEM-kontrollenheter, slik som ATEM 1 M/E Advanced Panel eller ATEM 2 M/E Broadcast Panel .

Fordeler

Kompakt og kraftig - 10 SDI-innganger og 6 SDI-utganger

Med 10 kombinerte QuadLink-innganger i HD er ATEM Constellation en utrolig kraftig bildemikser for liveproduksjon. Hver inngang har en dedikert «opp- og krysskonverter», såkalt scaler , som betyr at den skalerer inngangssignalet for å passe til prosjektformatet. Dette betyr at du kan mikse kameraer og andre bildeenheter med forskjellige oppløsninger i produksjonen.

Dedikerte knapper på enheten og innebygd LCD-panel

Med de dedikerte knappene på fronten av enheten kan du bytte bildekilde i både program- og monitormodus, aktivere overganger, angi «nøkler», aktivere mediespillere og «fade to black». Via den innebygde skjermen ser du din aktive programfeed og får dermed en rask oversikt over produksjonen din, for eksempel hvis du har enheten montert i et stativ.

En innebygd multiview

Multiview-utgangen lar deg sende dine utgående videostrømmer til en egen skjerm for å få en klar oversikt over alle kameraene dine og hva du sender ut i live-produksjon. Én til 16 samtidige videokilder kan vises på hver skjerm samtidig, og du kan fritt bestemme hvilken kilde som skal vises på hvilken skjerm.

Innebygde overganger i HD

ATEM Constellation kommer med flere overganger, for eksempel mix, dip, wipe - alt forberedt for å håndtere HD-oppløsning. Overgangene kan justeres med lengde, farge, posisjon og retning.

Støtter talkback via XLR, ethernet eller SDI

På frontpanelet til enheten er det en utgang for talkback via 5-pins XLR og på baksiden er det utvidelsesport via RJ12-kontakt (ethernet) for bruk av talkback-system.

To mediepooler for avspilling av grafikk eller bilder

Den innebygde medielagringen rommer 20 stillbilder i HD. Bevegelig grafikk for animasjoner, navneskilt og logoer utgjør 400 i HD eller så mange som 200 bilder i full HD.

4 stk ATEM Advanced Keyers for chromakeying (green screen) i høy kvalitet

Enheten støtter 4 avanserte "keyers" for å jobbe med virtuelle studioer og bakgrunner via chroma- (green screen) eller luma-keying.

ATEM Software Control Panel gir deg full kontroll via datamaskinen

Via programvaremikseren ATEM Software Control Panel, som følger med uten ekstra kostnad, får du full kontroll over bildemikseren din. Programmet inkluderer også støtte for kamerakontroll, lydmikser, medielagring, makroprogrammering og også kontroll over HyperDeck-opptakere.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.