Kampanje
Blackmagic Design ATEM Mini Pro
Blackmagic Design ATEM Mini Pro
Blackmagic Design ATEM Mini Pro
Artikkelnummer: 1048168

Blackmagic Design ATEM Mini Pro

Videomikser med profesjonelle egenskaper for livestreaming

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Videomikser med fire videoinnganger
 • Multiview med opp til 10 visninger samtidig
 • USB C-kontakt for tilkobling til datamaskin eller harddisk
3 790 NOK

10% rabatt på Blackmagic Design

KAMPANJEKODE: TECHHALL

Akkurat nå får du 10% rabatt på alt fra Blackmagic Design! Bruk kampanjekoden TECHHALL for å benytte deg av tilbudet. Kampanjen varer frem til 29. mai 2024 eller så lenge lageret rekker.

Vi liker

Dette er et produkt som vi liker ekstra godt, og som vi er sikre på at du vil bli fornøyd med. Hold utkikk etter symbolet for flere av våre utvalgte favoritter! Vi hjelper deg med å finne teknologien du liker.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Videomikser med profesjonelle egenskaper for streaming

ATEM mini Pro er videomikseren for deg som vil skape produksjoner for livestreaming eller kreative firmapresentasjoner. Den tilkobles enkelt og du kan veksle mellom fire ulike videoinnganger. Koble den til en laptop og du har mulighet til multiview, bildeeffekter og livekommentarer på dit strømmede materiele. I ATEM Mini Pro får du en videomikser i et kompakt format med de funksjoner om oftest finnes i betydelig mer avanserte switcher.

Fordeler

 • Videomikser med fire videoinnganger
 • Multiview med opp til 10 visninger samtidig
 • USB C-kontakt for tilkobling til datamaskin eller harddisk
 • Mulighet til å spille inn din produksjon direkte på en harddisk eller lagringsenhet
 • Tallylight for BMD Pocket Cinema Camera 4K/6K
 • Medfølgende software for kontroll, fargehåndtering og kamerakontroll
 • Kamerakontroll for BMD Pocket Cinema Camera 4K/6K
 • Timecode generator for synkronisering av kameraene
 • Oppdatert innspillingsformat for enkel redigering og avspilling
 • Oppdatert softvare

ATEM Mini vs. ATEM Mini Pro

ATEM Mini Pro har alle egenskaper som finnes i ATEM Mini slik som fire HDMI-innganger, USB webcam-utgang, HDMI-utgang m.m. Det som skiller de er at du med Mini Pro også kan livestreame via Ethernet og til og med spille inn på en lagringsenhet samtidig som du livestreamer. En annen funksjon som skiller de er multiview som gjør at du på en skjerm samtidig kan se opp til fire kamera, forhåndsvisning, kontroller og status for innspilling, streaming og lyd.

Livestream med mengder av kreative muligheter

ATEM Mini Pro kan tilkobles til alle datamaskiner eller spillkonsoller og gir deg mulighet til å på en profesjonell måte strømme ditt materiale live på flere ulike medieplattformer. Fire videoinnganger gjør at du kan benytte deg av flere ulige kameravinkler og enkelt bytte mellom de med et knappetrykk på panelet. ATEM Mini Pro har også en innebygget hardware som gir deg mulighet til å streame via Ethernet. Det gjør at du kan få høy kvalitet på ditt materiale.

Multiview for produksjoner med flere kamera

Benytter du deg av flere kamera ved din produksjon er multiview, med opp til ti ulike visninger, en svært verdsatt funksjon. Der har du mulighet til å se fire ulike kameravinkler og hvert kamera har et tallylight for å indikere at akkurat dette kameraet er on-air. Du kan til og med døpe kameraene til forskjellige navn og se statusen for lyd på hvert kamera - slik at du får bedre kontroll. Utover disse egenskapene hjelper multiview også å forhåndsvise din livestream og til og med få status for innspilling og streaming.

Spill inn direkte på en lagringsenhet

Samtidig som du livestreamer kan du med ATEM Mini Pro spille inn ditt materiale direkte på en lagringsenhet. På denne måten har du en backup på det du har sendt samtidig som du har mulighet til å laste opp hele videoen på en plattform etter din livestreaming er klar. For ekstra trygghet kan du ha flere disker koblet til og om en av de blir full fortsetter innspillingen sømløst på disk nummer to.

Brukervennlig med tydelig layout

Panelet er enkelt å lære seg og lett å bruke da knappene er tydelig merket. ATEM Mini Pro har mengder av bruksområder og bare din kreativitet kan sette grenser. Livestream intervjuer, firmapresentasjoner, eSport eller bruk den til å skape læremateriale.

Tilkoblinger

 • 1x AC
 • 1x Ethernet
 • 1x USB-C 3.1 Gen 1
 • 1x HDMI utgang
 • 4x HDMI type A-inngang
 • 2x 3,5mm stereo mini jack

Levereres med

 • ATEM Mini Pro
 • Strømforsyning
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen