Elgato Cam Link 4K
Elgato Cam Link 4K
Elgato Cam Link 4K
Artikkelnummer: 1045797

Elgato Cam Link 4K

Stream med ditt system-, video- eller actionkamera

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Kompatibel med flere kameramodeller
 • Send Live i kvalitet opp til 1080p60 eller 4K i 30fps
 • Enkel tilkobing og du kan raskt streame på din favorittplattform
1 389 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Strøm med video-, system- eller actionkamera

Elgato Cam Link 4K er en adapter som lar deg kringkaste direkte med video-, system- eller actionkamera i svært høy kvalitet. I stedet for å bruke et webkamera, kan du koble kameraet til datamaskinen og holde høy kvalitet på streaming i 4K 30fps eller opptil 1080p60. Det er enkelt å koble til datamaskinens USB-port og via HDMI til kameraet – bruk på YouTube, Skype og andre plattformer eller koble til videokonferanser på kort tid.

Fordeler

 • Brukes i stedet for et webkamera
 • Kompatibel med flere kameramodeller
 • Enkel tilkobling til datamaskinens USB-port og via HDMI til kameraet
 • Direktesending i kvalitet opp til 1080p60 eller 4K ved 30 fps
 • Lagrer alt innspilt materiale direkte på harddisken
 • Fungerer med både PC og Mac

Fungerer som et webkamera

Cam Link 4K leveres i emballasje med selve produktet og en skjøteledning for USB-porten, slik at du kan koble den til datamaskinen uten å måtte bekymre deg for skade på datamaskinen eller skjermkortet. På datamaskinen gjenkjennes Cam Link som et webkamera, du kan bruke Skype, Teams eller lignende tjenester uten problemer, og får også et bilde av svært høy kvalitet ved hjelp av kameraet og ikke det lille, innebygde webkameraet. Cam Link støtter video opp til 4K 30p, perfekt når du ønsker å skille deg ut litt ekstra i en videosamtale! Hvis du trenger å strømme direkte, eller har vært nysgjerrig på hvordan det faktisk fungerer, er Cam Link et perfekt produkt for å komme i gang.

Enkel installasjon med medfølgende programvare

For å komme i gang med enten videosamtaler eller strømming, må du først laste ned 4K Capture Utility fra Elgatos nettsted. Den installerer drivere som lar datamaskinen gjenkjenne skjermkortet. Etter at den er installert, kan du faktisk bare koble til og kjøre. Cam Link registrerer oppløsningen fra kameraet og justerer automatisk til den.

Les her hvis kameraet ditt er kompatibelt med Cam Link 4K og her kan du lære mer om hvordan du bruker Cam Link 4K under videomøter.

Leveres med

 • Elgato Cam Link 4K
 • USB 3.0-kabel
 • Hurtigstartveiledning
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen