Blackmagic Design ATEM Mini Pro ISO
Blackmagic Design ATEM Mini Pro ISO
Blackmagic Design ATEM Mini Pro ISO
Artikkelnummer: 1049036

Blackmagic Design ATEM Mini Pro ISO

Kompakt profesjonell livemikser med separat kanalopptak

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Videomikser med fire videoinnganger
  • Separat innspilling samt innspilling av mix
  • Forberedt og klar for DaVinci Resolve
7 090 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
ATEM Mini Pro ISO er en Rimelig livemikser med separat kanalopptak, med alle funksjonene som er tilgjengelige i ATEM Mini Pro, men legger til opptak av opptil fem separate H.264-strømmer i sanntid, samt det livemiksede videosignalet ditt - alt samtidig! Opptaket er utarbeidet for DaVinci Resolve slik at du senere kan justere og forbedre klippingen av liveopptaket. Atem Mini Pro ISO gir en digital videomikser i et kompakt format med funksjonene som oftest kun er tilgjengelige i mye mer avanserte switcher.

Fordeler

  • Videomikser med fire videoinnganger
  • Separat opptak samt opptak av mix
  • Klargjort og klar for DaVinci Resolve
  • Multiview med opptil 10 visninger samtidig
  • USB C-kontakt for tilkobling til datamaskin eller harddisk
  • Mulighet til å spille inn produksjonen direkte på en harddisk eller lagringsenhet
  • Kamerakontroll & tallylight for BMD Pocket Cinema Camera 4K/6K
  • Medfølgende Fargebehandling og Kamerakontrollprogramvare

Mini, Mini Pro eller Mini Pro ISO?

ATEM Mini Pro ISO og ATEM Mini Pro har alle egenskaper som fins i ATEM Mini, for eksempel fire HDMI-innganger, USB-webkamerautgang, HDMI osv. En annen funksjon som skiller dem fra hverandre er multiview, som lar deg samtidig se på én skjerm opptil fire kameraer, forhåndsvisning, kontroller og status for opptak, streaming og lyd. Mini Pro ISO har også separat kanalopptak samt en bildemiks, forberedt og klar for DaVinci Resolve, slik at du kan redigere direktesendingen din i etterkant og gjøre de små forbedringene du ikke kan gjøre under sending, som tar din liveproduksjon fra veldig god til toppklasse!

Livestream med mengder av kreative muligheter

ATEM Mini Pro ISO kan kobles til en hvilken som helst datamaskin eller spillkonsoll og lar deg på en profesjonell måte streame innholdet ditt live på flere medieplattformer. Fire videoinnganger lar deg bruke flere ulike kameravinkler og du kan enkelt bytte mellom dem ved å trykke på en knapp på panelet. ATEM Mini Pro ISO har også en innebygd maskinvare som lar deg streame via Ethernet. Dette gjør at du kan få en høy kvalitet på materialet.

Multiview for produksjoner med flere kameraer

Bruker du flere kameraer i produksjonen er multiview, med opptil ti forskjellige visninger, en høyt verdsatt funksjon. Der har du muligheten til å se fire forskjellige kameravinkler og hvert kamera har et tallylight for å indikere at det bestemte kameraet er på lufta. Du kan også gi navn til kameraene og se statusen for lyd på hvert kamera – alt for å få mer kontroll. I tillegg til disse funksjonene bidrar multiview også til å forhåndsvise livestreamen din og du kan også få opptaks- og streamingstatus.

Spill inn direkte til en lagringsenhet

Når du strømmer direkte, lar ATEM Mini Pro ISO deg ta opp innholdet ditt direkte på en lagringsenhet. å denne måten har du en sikkerhetskopi av det du har kringkastet mens du har muligheten til å laste opp hele videoen på en plattform etter at direktesendingen din er fullført. For ekstra sikkerhet kan du ha flere disker koblet til, og hvis den første blir full, fortsetter opptaket sømløst på disk nummer to.

Brukervennlig med klar design

Panelet er enkelt å lære og enkel å bruke da knappene er tydelig merket. ATEM Mini Pro ISO har mange bruksområder, og kun din egen kreativitet setter grensene. Livestream intervjuer, forretningspresentasjoner, eSport eller bruk den til å lage opplæringsmateriell i bedriften din.

Tilkoblinger

  • 1x AC
  • 1x Ethernet
  • 1x USB-C 3.1 Gen 1
  • 1x HDMI-utgang
  • 4x HDMI-type A-inngang
  • 2x 3,5 mm minikontakt for stereo

Leveres med

  • ATEM Mini Pro ISO
  • Strømforsyning
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen