Blackmagic Design ATEM SDI Pro ISO
Blackmagic Design ATEM SDI Pro ISO
Blackmagic Design ATEM SDI Pro ISO
Artikkelnummer: 1056897

Blackmagic Design ATEM SDI Pro ISO

Kraftig og kompakt alt-i-ett live-switcher med flere profesjonelle tilkoblingsmuligheter

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Kompakt alt-i-ett-design inkluderer både et kontrollpanel og flere tilkoblingsmuligheter
 • Støtter tilkobling av fire kameraer eller datamaskiner
 • Livestream via Ethernet
11 190 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

ATEM SDI Pro ISO er en ekstremt bærbar live switcher med profesjonelle 3G-SDI-tilkoblinger. Den er designet for sendere som trenger både kraft og bærbarhet og er designet for å være rask å installere og enkel å bruke. Selv med sin lille størrelse er ATEM SDI Pro ISO overraskende kraftig med standard omformere på alle innganger, en innebygd Fairlight lydmikser med 6-bånds parametrisk EQ, kompressor og limiter på alle innganger, interne DVEer, chroma keyers, profesjonelle overganger. ATEM SDI Pro ISO gjør det raskt å lage profesjonell liveproduksjon ved hjelp av flere kameraer. Den er også ideell for høykvalitets livestreaming til YouTube, Facebook og mer!

Fordeler

 • Kompakt alt-i-ett-design inkluderer både et kontrollpanel og flere tilkoblingsmuligheter
 • Støtter tilkobling av fire kameraer eller datamaskiner
 • Livestream via Ethernet
 • Utstyrt med fire SDI-innganger
 • Tar opp til USB-disker i H.264
 • Standard konverterer og resynkroniserer alle SDI-innganger automatisk
 • Inkluderer gratis ATEM-programvarekontroll for Mac og Windows

Utstyrt med fire SDI-innganger

ATEM SDI Pro ISO er utstyrt med fire SDI-innganger. I tillegg har alle SDI-innganger standard omformere og re-synkronisering. Du får til og med DVE for bilde-i-bilde-effekter. USB fungerer som et webkamera for å koble video til datamaskiner samtidig som den har innebygd strømming som funksjonalitet.

Kompakt alt-i-ett-design

Den kompakte alt-i-ett-designen inkluderer både et kontrollpanel og flere tilkoblingsmuligheter. Frontpanelet inneholder brukervennlige knapper for valg av kilder, videoeffekter og overganger. Kildeknappene er store så det er mulig å bruke dem etter følelse, slik at presentatøren enkelt kan endre seg. Du får til og med knapper for lydmiksing. ATEM SDI Pro ISO har også knapper for opptak og strømmekontroll, samt utgangsvalgknapper som lar deg endre videoutgangen mellom programmer, live kamerafeeder og multiview. Bakpanelet har SDI-tilkoblinger for kameraer, ekstra mikrofoninnganger, USB for webkamera pluss flere SDI "aux"-utganger for programvideo.

Alt bare fungerer

Med 4 videoinnganger lar ATEM SDI Pro ISO deg koble til flere kameraer for forskjellige ytelsesvisninger. Alle videokilder synkroniseres på nytt til bryteren, selv om de fungerer med forskjellige videostandarder. Alt er optimalisert slik at installasjonen på stedet er enkel og at du ikke trenger å bekymre deg for tekniske problemer.

Høykvalitets livestreaming

ATEM SDI Pro har innebygd programvare for live streaming via deres Ethernet-tilkoblinger. Det betyr at du kan livestreame til YouTube, Facebook og Twitch i bedre kvalitet og med enklere innstillinger. Bare velg strømmetjenesten og skriv inn strømmenøkkelen. Det er paletter i ATEM Software Control for strømmeinnstillinger, pluss at statusen også vises i multiview. Streamingstatus er lett å forstå fordi datahastighetsindikatoren viser internetthastigheten som kreves for videoformatet som brukes av brukerne.

Koble til en smarttelefon

Hvis brukere driver direkteproduksjon på stedet, støtter ATEM SDI Pro å koble en Apple- eller Android-telefon til USB-porten for å bruke mobildata. Det er også en god backup for hoved Ethernet-tilkoblingen.

DaVinci Resolve

ISO-modellene lagrer også en DaVinci Resolve-prosjektfil, slik at kunder kan åpne liveproduksjonen sin med et enkelt klikk som videoredigerer. Alle klipp, oppløsninger og mediepoolgrafikk vil bli lastet inn. Dette betyr at kundene kan finjustere redigeringspunkter eller til og med erstatte bilder fullstendig. DaVinci Resolve Sync Bin lar kundene redigere bilder via et multiview-grensesnitt, noe som gjør det enkelt og raskt å bruke.

Flere videoinnganger

Hver 3G-SDI videoinngang har sin egen dedikerte standardkonverter. Dette betyr at ATEM SDI Pro ISO automatisk vil konvertere 1080p-, 1080i- og 720p-kilder til switcher-videostandarden. SDI-utgangene er ekte "aux"-utganger slik at du kan tilpasse kildevideoen som rutes til hver SDI-utgang. Alle utganger kan kobles til kameraer da de inkluderer kamerakontroll og overvåkingsinformasjon.

ATEM-programvarekontroll

ATEM Software Control-appen låser opp den skjulte kraften til ATEM SDI og gir tilgang til alle funksjonene til bryteren. ATEM Software Control har et visuelt bryterbrukergrensesnitt med parameterpaletter for raske justeringer. Du kan til og med lagre switcher-innstillingen som en XML-fil. Hvis du trenger klippavspilling, kan du til og med kontrollere HyperDeck-plateopptakere via Ethernet.

Tilpasset større liveproduksjoner

Når du lager større liveproduksjoner med flere kameraer, er det veldig nyttig å se alle videokildene deres samtidig på en enkelt skjerm. ATEM SDI Pro inkluderer en profesjonell multiview som lar deg se alle videoinnganger, forhåndsvise og redigere på en enkelt SDI-skjerm. Hver kameravisning inneholder indikatorer slik at du kjenner opptaksstatusen til hver kilde, og hver visning har også egendefinerte etiketter og lydmålere.

Leveres med

 • ATEM SDI Pro ISO
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen