Blackmagic Design ATEM Television Studio HD8 ISO
Blackmagic Design ATEM Television Studio HD8 ISO
Blackmagic Design ATEM Television Studio HD8 ISO
Artikkelnummer: 1059118

Blackmagic Design ATEM Television Studio HD8 ISO

Bærbar alt-i-ett videomikser med åtte 3G-SDI-innganger

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Åtte 3G-SDI-innganger 1080p60 for liveproduksjon
 • Kombinert Switcher og kontrollpanel
 • Lydmiksing, overganger, T-Bar, AUX

Velg variant

44 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

ATEM Television Studio HD8 er en ny familie av alt-i-ett live produksjonsswitcher som kombinerer kringkastingsevner med ekstrem portabilitet. Disse nye bilmikserne har kontrollpaneler i kringkastingsgrad med avanserte funksjoner som streaming og opptak. Det finnes også en ISO-modell som kan ta opp alle videoinnganger og kan kobles til opptil 8 kameraer. Disse nye bildemikserne støtter også live streaming, talkback og valgfri intern lagring.

Fordeler

 • 8 3G-SDI-innganger 1080p60 for liveproduksjon
 • Intuitive knapper og layout
 • Ta opp hver inngang til separate filer
 • Støtter eksterne webkameraer
 • Streamingstøtte, USB & M.2-opptak
 • Blackmagic Cloud Integration
 • Opptil 16 Multiview-utgangskilder
 • Lydmiksing, overganger, T-Bar, AUX
 • Tilpassbare LCD-skjermer

Ekstremt bærbar og utstyrt med flere avanserte funksjoner

Den nye ATEM Television Studio HD 8 er en profesjonell live produksjonsswitch innebygd i et kontrollpanel slik at den kan brukes til avansert arbeid samtidig som den er ekstremt bærbar. Det betyr at kundene kan bruke den i mindre lokaler som ikke har tilgang til utstyrsstativer eller budbiler. Kunder får en kraftig videomikser med 8 standardkonverterte SDI-innganger, 2 aux-utganger, 4 chroma-keyers, 2 downstream-keyers, SuperSource, 2 mediespillere og massevis av overganger. I tillegg inkluderer den et komplett TV-studio med funksjoner som maskinvarestrømming, opptak, lydmikser, talkback, multiview og valgfri intern skylagring. Det er til og med en ISO-modell som registrerer alle 8 innganger for redigering.

Liten, men kraftig

Selv om ATEM Television Studio HD 8 har en kompakt design, inneholder den fortsatt svært kraftige kringkastingsfunksjoner. Kunder får en avansert bildemikser for kringkastingsgrad, med innebygde ATEM Advanced Chroma Keyers, Fairlight lydmikser, DVE, fortsatt lagre for grafikk og mye mer. De fleste funksjonene kan styres fra frontpanelet, eller kunder kan bruke gratis ATEM Software Control på Mac eller Windows for å få tilgang til enda flere funksjoner. Med noen morsomme eksperimenter er det mulig for hvem som helst å lage direktesendt TV med høy sendekvalitet.

Velg mellom forskjellige spennende effekter

Du kan velge mellom spennende overganger som dissolve eller mer dramatiske effekter som dip to color, DVE squeeze og DVE push. Kunder kan til og med legge til en DVE for bilde-i-bilde-effekter med tilpasset grafikk. Det finnes også mediespillere som lar kunder lagre grafikk med alfakanaler for titler og grafikk som kundene kan laste inn som live videoinnganger. Kunder kan deretter livestreame resultatene.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen