Blackmagic Design DeckLink Duo 2
Artikkelnummer: 1026606

Blackmagic Design DeckLink Duo 2

DeckLink Duo 2

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg. Levering innen 2-6 dager
Butikklager:
  • 4 SDI-innganger og 4 SDI-utganger
  • Oppfører seg som fire uavhengige SDI-kort, men tar bare opp en PCI-e slot
  • Kompatibel med Windows, Mac S X og Linux
6 790 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

DeckLink Duo 2 har fire uavhengige 3G-SDI-tilkoblinger for capture og opptak til en PC som støtter SDI format i SD og HD opp til 1080p/60. Fire SDI-innganger og fire SDI-utganger pluss en tri-sync/black burst reference. DeckLink Duo 2 opptrer som fire separate SDI-kort, men tar bare ett PCI-e-spor i PCen. Duo er perfekt for servere der det trengs simultane captures og opptak per system. Duo 2 er kompatibel med Windows, Mac OS X og Linux.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.