DeckLink Quad 2

Blackmagic Design DeckLink Quad 2

1021784
14 290 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

DeckLink Quad 2 skiller seg fra forrige modell ved at det ikke er fire faste innganger og fire faste utganger. Nå kan du selv bestemme hva som skal være innganger og utganger. Hver tilkopling er individuell, det vil si at den arbeider helt atskilt fra de andre tilkoplingene. Håndterer signaler fra SD til HD 1080/60p.

Fordeler

  • 8 separate tilkoplinger som er helt konfigurerbare
  • Krever bare 1 PCI-spor i datamaskinen din
  • Håndterer signaler fra SD til HD 1080/60p
  • Håndterer av- og innspillingssignal samtidig gjennom kortet

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.