Mini Converter - Sync Generator

Blackmagic Design Mini Converter - Sync Generator

323091
2 590 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Kompakt og stabil syncgenerator

Blackmagic Mini Converter - Sync Generator tilbyr 6 krysstabiliserende referanseutganger for å synkronisere alt videoutstyret ditt i enten Tri-Sync eller Blackburst television standard. Perfekt for mindre studioer og sendinger utendørs. Oppdateres og konfigureres via USB.

For mer informasjon om produktet og dets kompabilitet, se produktark fra Blackmagic

 

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.