Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 6K G2
Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 6K G2
Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 6K G2
Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 6K G2
Artikkelnummer: 1056635

Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 6K G2

Kompakt 6K-kamera med høy ytelse og HDR-sensor

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • 6144 x 3456 Super 35 høyoppløselig HDR-sensor
 • Sensor med 13 stopp og dobbel innebygd ISO opp til 25 600
 • Lys og vinklet 5" HDR LCD-skjerm
25 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Pocket Cinema Camera 6K G2 er et kompakt Super35-kamera i Blackmagic Design-serien. Dette kameraet har samme 6K S35-sensor, opptaksfunksjoner, dynamisk omfang, grensesnittporter og kontroller som 6K Pro, men mangler noen funksjoner for å lage et rimeligere kamera. Funksjoner som er arvet fra 6K Pro inkluderer en 5-tommers vinklet LCD-berøringsskjerm, Pro EVF og batterigrepsalternativer, doble mini-XLR-lydinnganger, et batterispor i NP-F570 L-serien og den oppdaterte Generation 5 Color Science. Ved å fjerne det interne ND-filteret og redusere LCD-lysstyrken på 1500cd/m² for 6K Pro, kan du velge mellom to nesten identiske 6K-modeller som passer best til dine behov.

Fordeler

 • Designet av karbonfiber polykarbonat kompositt
 • Sensor med 13 stopp og dobbel innebygd ISO opp til 25 600
 • Kompatibel med et bredt utvalg av populære EF-objektiver
 • Opptil 25 600 ISO for utrolig ytelse i lite lys
 • Vinklet HDR LCD-skjerm (1500 nits)
 • Inkluderer Blackmagic Generation 5 Color Science
 • Profesjonelle mini XLR-innganger med 48 volt fantommating
 • Bedre batterilevetid med NP-F570-batteri
 • DaVinci Resolve Studio-programvare er inkludert

Super35 bildesensor / Dual Native ISO

Pocket Cinema Camera 6K G2-kameraet bruker en Super35-størrelses sensor, 13-trinns dynamisk omfang og dobbel innebygd 400/3200 ISO opptil 25 600 for å ta rike bilder med oppløsninger på opptil 6144 x 3456 opptil 60 fps.

Generation 5 Color Science

6K G2 bruker den samme avanserte Generation 5 Color Science som 6K Pro og URSA Mini Pro 12K kameraene, noe som gjør det enkelt å ta skarpe 6K Pro, 6K og BMPCC 4K bilder.

Vinklet 5" LCD-berøringsskjerm

Den 5" vinklede LCD-skjermen gjør det enkelt å se og justere innstillingene dine, selv når du fotograferer i høye eller lave vinkler.

Mini-XLR lydinnganger

Profesjonell lydstøtte inkluderer nå to mini XLR-innganger med fantom + 48V strøm, en 3,5 mm stereoinngang, en monohøyttaler, en hodetelefonutgang og et innebygd stereomikrofonsystem.

Blackmagic Raw og ProRes-opptak

Ta opp i Blackmagic Raw eller ProRes 422, avhengig av prosjektbehovene dine, og ta opp med de interne CFast 2.0- og SD/UHS-II-sporene eller via HDMI-porten i full størrelse til en valgfri ATEM Mini-svitsj for live streaming eller utgang via USB Type-C-port for å ta lengre klipp til en ekstern SSD.

Minimal støy med Dual Base ISO

Med doble base-ISO-er på 400 og 3200 betyr dette at du kan øke følsomheten til sensoren uten å få mer støy i bildet. Det betyr at du kan filme under dårligere lysforhold uten å miste bildekvaliteten.

Studiokamerafunksjoner

I likhet med Blackmagic Studio-kameraene har BMPCC 6K G2 en innebygd fargekorrektor som fungerer med ATEM Mini.

Maksimer kvaliteten din med Blackmagic Raw

Blackmagic RAW er et revolusjonerende format designet for å fange og bevare kvaliteten på sensordata fra kameraet ditt. Videoformater som H.264 er svært komprimerte, og legger til støy og merkelige gjenstander, og mister originale funksjoner for alltid. Blackmagic RAW eliminerer dette problemet og gir deg fantastiske bilder med utrolige detaljer og farger gjennom hele produksjonen fra kamera til redigering, farger og mestring. Kamerainnstillingene dine lagres som metadata i tilfelle du vil gjenskape scenen din. Blackmagic RAW-filer er også små og raske å bruke, noe som gjør dem enkle å jobbe med. Blackmagic RAW gir deg høy kvalitet, små filer og høy ytelse.

Leveres med

 • Pocket Cinema Camera 6K G2
 • Kamerahusdeksel
 • Kamerareim
 • 30W strømadapter
 • Batteri NP-F570
 • DaVinci Resolve Studio med aktiveringskode
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen