Kampanje
Blackmagic Design Smart Videohub CleanSwitch 12x12
Blackmagic Design Smart Videohub CleanSwitch 12x12
Blackmagic Design Smart Videohub CleanSwitch 12x12
Artikkelnummer: 1018927

Blackmagic Design Smart Videohub CleanSwitch 12x12

Smart Videohub CleanSwitch 12x12

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Støtter 12 innganger og 12 utganger
  • Støtte for SD, HD, Ultra HD 4K, DCI 4K
  • SDI Reclocking
21 290 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Smart Videohub CleanSwitch 12 x 12 6G-SDI fra Blackmagic Design er en switch med 12 6G-SDI-innganger og 12 6G-SDI-utganger for ruting av enhver kombinasjon av SD, HD, Ultra HD 4K og DCI 4K-video. CleanSwitch-modellen muliggjør reklokking av SDI-strømmer. Den støtter 4:2:2 og 4:4:4 fargesampling og 10-bits prosessering for jevnere overganger. iSmart Videohub er ideell for bruk i både store kringkastingssystemer eller bærbare miniracks for liveproduksjoner. En innebygd LCD-skjerm lar deg se kildene dine direkte på selve ruteren, med enkle trykknapper og knotter for kontroll.
Den kan også styres med dedikerte fjernpaneler eller over Ethernet ved å bruke den medfølgende programvaren for Mac OS X og Windows. Du kan til og med bruke den tilgjengelige iPad-appen til å endre ruting over det trådløse nettverket ditt.
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen