Kampanje
Blackmagic Design Videohub 10x10 12G
Blackmagic Design Videohub 10x10 12G
Artikkelnummer: 1059441

Blackmagic Design Videohub 10x10 12G

Utrolig pålitelig 12G-SDI videorouter

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
 • 10 x 12G-SDI-innganger/10 x 12G-SDI-utganger
 • Støtter opptil DCI 4K 60p video
 • 2,2" LCD-statusdisplay på frontpanelet
19 690 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Blackmagic Videohub 12G-SDI videorutere lar deg koble til alt utstyret ditt uten å skape et komplisert kabelrot! Blackmagic Videohub-rutere støtter 12G-SDI slik at de lar deg koble til og rute enhver kombinasjon av SD, HD og Ultra HD på samme ruter samtidig. De har også null latens, noe som betyr at de er perfekte for direkte produksjon og kringkasting!

Fordeler

 • 10 x 12G-SDI-innganger/10 x 12G-SDI-utganger
 • Støtter opptil DCI 4K 60p video
 • Kombinerer SD, HD, 4K og DCI 4K-video
 • Trykknapp, ratt og Ethernet-kontroll
 • 2,2" LCD-statusdisplay på frontpanelet
 • SDI-overklokking, 1 RU-skjema
 • Inkluderer Videohub Mac/Windows-programvare

Sofistikert og brukervennlig design

Designet har et elegant frontpanel med LCD og til og med live video, hurtigtaster og en myk gummiskive som lar deg bla gjennom videokilder. Ethernet er også inkludert slik at du kan fjernstyre ruteren ved å bruke en rekke eksterne maskinvare- eller programvarekontrollpaneler.

10x avanserte 12G-SDI-tilkoblinger

Alle Blackmagic Videohub 12G-modeller har avanserte 12G-SDI-tilkoblinger som har flere hastigheter for å støtte alle SD-, HD- og Ultra HD-videoformater opp til 2160p60 og kan kobles til alle SD, HD-SDI, 3G-SDI, 6G-SDI og 12G-SDI utstyr. Blackmagic Videohub 12G støtter også ruting av hvilken som helst videostandard på samme ruter samtidig. Dette betyr at du på 40x40-modellen kan rute opptil 40 forskjellige videostandarder samtidig. Med 12G-SDI får kundene en fremtidssikker teknologi som kobles til utstyret kundene har nå og i fremtiden.

Innebygd SDI-reclocking

Videohub inkluderer innebygd SDI-reclocking på hver 12G-SDI-inngang. SDI-reclocking regenererer videosignalet for maksimal videokvalitet. Dette er ekstremt viktig fordi lengre videokabler forringer signalet. Dyre premiumkabler kan hjelpe litt, men kan likevel ikke eliminere tap av signalintegritet på grunn av lengre kabellengder. Med SDI reclocking mottar alle SDI-enheter et regenerert signal med forbedret jitter-ytelse. Dette betyr lengre kabellengder og ingen avbrudd i videoen deres.

Leveres med

 • Blackmagic Videohub 10x10
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen