Kampanje
Blackmagic Design Studio Camera 6K Pro
Blackmagic Design Studio Camera 6K Pro
Blackmagic Design Studio Camera 6K Pro
Artikkelnummer: 1059120

Blackmagic Design Studio Camera 6K Pro

Studiokamera med 6K-sensor tilpasset livestreaming

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Ta opp opptil 6K 6144 x 3456p50
 • Tar opp Blackmagic Raw, opptil 25600 ISO
 • Inkluderer 12G-SDI, HDMI, 10G-Ethernet-tilkoblinger
33 790 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Blackmagic Design Studio Camera 6K Pro har ikke bare en 6K-sensor for høyere oppløsning og full RGB-farge, den har også et aktivt Canon EF-fatning – som gir kompatibilitet med et bredt utvalg av rimelige EF-objektiver. Studio Camera 6K Pro tilbyr nå live-streaming samtidig som talkback, tally, fargekorrigering og råopptak til USB-stasjoner som finnes i den originale 6K-versjonen beholder. Innebygde elektronisk kontrollerbare ND-filtre lar deg raskt tilpasse deg skiftende lysforhold, og en rekke både kringkastings- og forbrukergrensesnitt gjør det enkelt å koble 6K Pro til studiooppsettet ditt.

Fordeler

 • Canon EF-fatning
 • Ta opp opptil 6K 6144 x 3456p50
 • Tilpasset for direktesending
 • Fjernstyrte ND-filtre
 • Raw-opptak til eksterne USB-C-stasjoner
 • Tar opp Blackmagic Raw, opptil 25600 ISO
 • 7" LCD-berøringsskjerm med høy lysstyrke
 • Inkluderer 12G-SDI, HDMI, 10G-Ethernet-tilkoblinger
 • XLR og 3,5 mm lydinngang, innebygde mikrofoner
 • Innebygd DaVinci Resolve-fargekorreksjon

Cinematiske 6K-bilder for live produksjon

Den større 6K-sensoren kombinert med Blackmagic Generation 5 fargevitenskap gir deg den samme bildeteknologien som brukes i digitale filmkameraer, og produserer cinematiske videoer for liveproduksjon. I kombinasjon med den innebygde DaVinci Resolve primærfargekorrektor får du mye bedre bilder enn enkle kringkastingskameraer. Fargekorrektoren kan til og med styres fra bryteren. Med 13 stopp dynamisk omfang har Studio 6K Pro-kameraet mørkere svarte og lysere hvite, perfekt for fargekorrigering. Sensoren har en oppløsning på 6144 x 3456, som gir virkelig filmatiske bilder med støtte for bildefrekvenser fra 23,98 opp til 60 fps.

Kompakt og lett design

Med Blackmagic Studio Camera 6K Pro får du fordelene med et stort studiokamera i en enkelt kompakt design. Dens lette karbonfiberforsterkede polykarbonatkropp gir innovativ teknologi i en miniatyrisert design. Kameraet er designet for live produksjon, så det er enkelt å spore og ramme inn bilder med den store 7-tommers søkeren. Kontrollen skjer via videomikseren eller programvaren eller ved å bruke berøringsskjermmenyene for kamerainnstillinger og knotter for lysstyrke, kontrast og fokus. Det medfølgende stativfestet med 15 mm LWS-rodporter og monteringsplate gjør installasjonen raskere.

Global live streaming

Innebygd live streaming betyr at du kan bruke Blackmagic Studio Camera 6K Pro som et eksternt kamera hvor som helst i verden og generere en H.264 live stream sendt via internett tilbake til studioet ditt. Du kan til og med sikkerhetskopiere Ethernet-koblingen ved å koble 4G- eller 5G-smarttelefonen til en av USB-C-portene. Livestrømmen konverteres tilbake til video i studio av en ATEM Streaming Bridge, som også støtter tally, talkback og kamerakontroll.

Kraftige kringkastingsforbindelser

Med 12G-SDI, 10GbE Ethernet, talkback og balanserte XLR-lydinnganger, er Blackmagic Studio Camera 6K Pro-modellen designet for bruk med robuste SDI-switcharbeidsflyter. Grensesnitt designet for både kringkastings- og forbrukerkomponenter inkluderer HDMI med opptak, kamerakontroll, en opptakstrigger og hodetelefon- og mikrofontilkoblinger inkludert doble XLR-porter og to USB Type-C-utvidelsesporter. 10G Ethernet tillater all video, tally, talkback og kamerastrømmer gjennom én enkelt tilkobling, slik at installasjonen blir raskere og rimeligere.

Leveres med

 • Blackmagic Design Studio Camera 6K Pro (EF-fatning)
 • Sun Shade
 • Stativfeste kompatibel med 15 mm rods
 • Tripod Mount Plate
 • Turret Dust Cap
 • Ekstern 12V DC strømforsyning med låsekontakt
 • DaVinci Resolve Download Card
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen