Ultimatte Smart Remote 4

Blackmagic Design Ultimatte Smart Remote 4

1036356
47 390 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Styrepanel til Blackmagic Design Ultimatte

Ultimatte Smart Remote er et styrepanel til Blackmagic Design Ultimatte for chromakey live med virtuelle scener.

Med Ultimatte Smart Remote kan du styre opp til fire Ultimatte hardwareenheter. Enheten har en pekeskjerm på 10.1 tommer som sammen med de fysiske knappene gjør at du enkelt kan justere de ulike innstillingene og navigere mellom de ulike menyene. Et hurtigknapp finnes for og automatisk lage en grundmal som senere lar deg finjustere parameterene av innstillingene.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.