Brinno TLC2020 Time Lapse Camera Mount Bundle
Artikkelnummer: 1054393

Brinno TLC2020 Time Lapse Camera Mount Bundle

Vanntett TimeLapse-kamera med jevn og enkel monteringsløsning

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg. Levering innen 5-9 dager
Butikklager:
 • Værbestandig (med beskyttelsesdekselet
 • Beregnet batterilevetid 99 dager
 • Kraftige HDR- og FHD-sensorer forbedrer bildekvaliteten
5 589 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Brinno TLC2020 er et timelapse-kamera som automatisk tar en sekvens med bilder i løpet av tidsintervallet som du enkelt setter inn i kameraet. Når opptaket er fullført, genereres timelapse-videoen automatisk slik at ingen tid går til spille på å redigere bilder, og den kan deretter deles direkte.

Fordeler

 • Værbestandig (med beskyttelsesdeksel)
 • Estimert batterilevetid 99 dager
 • Kraftige HDR- og FHD-sensorer forbedrer bildekvaliteten
 • Enkel å bruke kontekstmeny for innstillingerHDR- og FHD-bildeteknikker

Kraftige HDR- og FHD-sensorer forbedrer bildekvaliteten betydelig og skaper høy kontrast for arbeid av høy kvalitet, utendørs eller innendørs, på dagtid eller om natten. Med TLC2020 trenger du ikke å bekymre deg for bakgrunnsbelysning eller lite lys.

Ekstra lang batterilevetid - opptil 99 dager!

TLC2020 er utstyrt med eget strømstyringssystem, perfekt for å dokumentere prosessfokusert utendørsarbeid som tar timer å gjennomføre. Den drives av kun 4 AA-batterier og har en nyutviklet innstilling av batteritype for å optimalisere energibruken.

Enkel å navigere i kontekstmenyen

Brinno har laget en ny brukervennlig kontekstmeny som lar deg velge filminnstillingene dine basert på motivet du filmer. Brinno hjelper deg med å overvåke og dokumentere alt fra småskala til storskala prosjekter.

Fleksibel planlegging

Angi en tidsplan for videoopptak for å oppfylle alle prosjektkrav. Kameraet filmer og redigerer automatisk og pålitelig for å produsere en dokumentasjonsvideo for enkel overvåking av byggeplassen.

TLC2020 time lapse kamerahusbunt gir deg en komplett løsning for vanntetting og installasjon som møter de unike behovene som kan oppstå i dine prosjekter.

Leveres med

 • Timelapse-kamera TLC2020
 • Vanntett deksel (ATH1000)
 • Monteringssett
 • Strikksnorer
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.