B+W

Kjøp filter og harde vesker fra B+W hos oss! Hos oss kan du kjøpe produkter som UV-filter, polarisasjonsfilter, ND-filter, variabelt ND-filter, rengjøring og outdoor case. Vi har et bredt utvalg av produkter fra B+W for både profesjonelle og nybegynnere, online og i butikk.

32 produkter
Vise som
Sorter etter
Filtrering
Varemerker
Innermål høyde
Farge
Innermål dybde
Materiale
Innermål bredde
Yttermål høyde
Yttermål bredde
Garanti
Vekt

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.