Polarisasjonsfilter sirkulært 55mm

B+W Polarisasjonsfilter sirkulært 55mm

49099
  • B+W bruker mesningsfatninger slik at det ikke fastner på objektivet
  • Konstruert for å brukes på kameraer med autofokus og innebygd måling
  • Svartmalt messingsfatning, noe som ytterligere reduserer refleksjoner
1 290 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Polarisasjonsfilter sirkulært 55mm
Pusseklut microfiber
Filteravtaker for 49-58 mm filter 2-pack
1 470 NOK
Polariseringsfiltre fjerner reflekterende lys fra f.eks. vinduer og vannflater, noe som resulterer i at bildeinformasjonen kan registreres bedre. Bruk av dette filteret gir også bedre fargegjengivelse og kontrast.
Bruk av polariseringsfilter for å intensivere skyformasjoner har en dramatisk effekt ved landskapsfotografering. Den blå himmelen polariseres mye mer enn det lyset som skyene sprer. Polariseringsfiltre løfter også fram den dype grønne fargen i bladverk og reduserer uønsket smog ved fotografering i bymiljøer.

Dette filteret er konstruert for speilreflekskameraer med autofokus og innebygd måling, samt for videokameraer. Filteret påvirker ikke målesystemet i disse kameraene. Filterfaktor er 2,3 til 2,8.

B+W bruker messinginnfatninger. De fleste B+W filter monteres i en sortmatttet messinginnfatning, hvilket ytterligere reduserer refleksjoner og minimerer risikoen for at filtrene oksiderer sammen og setter seg fast på ditt objektiv. Alle filtre testes både automatisk og manuelt for å forsikre deg om at produkter som forlater fabrikken holder høy standard.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.