Polarisasjonsfilter sirkulært 55mm

B+W Polarisasjonsfilter sirkulært 55mm

49099
  • B+W bruker mesningsfatninger slik at det ikke fastner på objektivet
  • Konstruert for å brukes på kameraer med autofokus og innebygd måling
  • Svartmalt messingsfatning, noe som ytterligere reduserer refleksjoner
1 290 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Ikke kjøpbar
Ikke kjøpbar

Verdipakke

Polarisasjonsfilter sirkulært 55mm
Pusseklut microfiber
Filteravtaker for 49-58 mm filter 2-pack
1 470 NOK
Polariseringsfiltre fjerner reflekterende lys fra f.eks. vinduer og vannflater, noe som resulterer i at bildeinformasjonen kan registreres bedre. Bruk av dette filteret gir også bedre fargegjengivelse og kontrast.
Bruk av polariseringsfilter for å intensivere skyformasjoner har en dramatisk effekt ved landskapsfotografering. Den blå himmelen polariseres mye mer enn det lyset som skyene sprer. Polariseringsfiltre løfter også fram den dype grønne fargen i bladverk og reduserer uønsket smog ved fotografering i bymiljøer.

Dette filteret er konstruert for speilreflekskameraer med autofokus og innebygd måling, samt for videokameraer. Filteret påvirker ikke målesystemet i disse kameraene. Filterfaktor er 2,3 til 2,8.

B+W bruker messinginnfatninger. De fleste B+W filter monteres i en sortmatttet messinginnfatning, hvilket ytterligere reduserer refleksjoner og minimerer risikoen for at filtrene oksiderer sammen og setter seg fast på ditt objektiv. Alle filtre testes både automatisk og manuelt for å forsikre deg om at produkter som forlater fabrikken holder høy standard.
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.