Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

IR filter Black 093 62mm

B+W IR filter Black 093 62mm

317031
1 599 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
B+W IR filter 62mm Black (093) B+W 093 (Schott RG 830) (Kodak 87C) Dette IR-filtere filtrerer bort hele det synlige spektret. Begynner å slippe igjennom 1% lys ved 800 nm for så å Øke till 88% ved 900 nm. Passer til å fotografere med IR film eller IR sensitive digital kameraer. Filteret blir brukt sjelden til ordinær fotografering, pga det sterke tapet av ISO.
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.