Artikkelnummer: 1007075

B+W ND-filter ND106 MRC 46mm

ND-filter ND106 MRC 46mm

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
1 195 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

B+W ND106 (seks blendertrinn)

Lysegrått gråfilter som reduserer transmisjonen når f.eks. ønsket blenderåpning eller lukkertid ikke kan nås.
Filterfaktoren er 64, noe som gir en forlengelse av eksponeringen med 6 EV (ND 1,8).
B+W gråfilter er laget av nøytralgrått Schott NG-glass. Filterglasset blokkerer hele det synlige spekteret, og reduserer lysmengden uten å virke inn på kontrast eller farger.

Gråfilter brukes både innendørs og utendørs når man ønsker en større blenderåpning, eller lenger lukkertid.
For endel kreativ fotografering er gråfilter av stor betydning, f.eks. når du vil ha bakgrunnen uskarp for å få hovedfokus på motivet, noe som er hva en stor blender gjør. I tillegg brukes ofte gråfilter når man vil "tømme" et sted for mennesker, f.eks. foran en bygning. Et kraftig gråfilter tillater deg å bruke såpass lang lukkertid at kun bygninger og andre statiske objekter "fanges" i bildet. Det kab også gi kule effekter for vossefall, og når man ønsker å få et hav eller en innsjø til å se trolsk og diffus ut.

Tips: Husk å bruke et stativ ved lengre lukkertider.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.