Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

UV-filter IR-spärr 486 77mm

B+W UV-filter IR-spärr 486 77mm

311811
2 099 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Dette filteret filtrerer helt vekk uønsket UV- og IR-stråling. Filteret anbefales først og fremst for CCD-applikasjoner når digitale sensorer ikke er utstyrt med IR-beskyttelsesfilter. Øvrige applikasjoner er video, digitalfotografering og konvensjonell svarthvit- eller fargefotografering såvel som tekniske applikasjoner.

Filteret består av et helt ufarget filterglass som er belagt med et flertall ekstremt tynne lag med reflekterende materiale som støter vekk uønsket UV- og IR-stråling. Bør ikke brukes på vidvinkelobjektiv med større horisontell bildevinkel enn 60 grader.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.