Canon Blekkpatron grønn 300 ml PFI-206G

Canon Blekkpatron grønn 300 ml PFI-206G

Blekkpatron grønn 300 ml PFI-206G

1003993
NettlagerFinnes på nettlager
Butikk:
1 690 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Blekk
Canons system bygger på transparente, separate, utbyttbare blekkpatroner. Resultatet blir minimalt blekksløseri som dessuten beskytter miljøet. Det er dessuten veldig enkelt å installere patronene, Canons FINE-kasetter setter du på plass eller bytter ut med kun et håndgrep.

Sammensetningen i Canons blekk motvirker alle faktorer som forårsaker bleking, og spesielt da luftpåvirkning gjennom f.eks. ozon. Dette resulterer i at fotoutskriftene holder mye lenger.

Canons blekk produseres i et strengt kontrollert miljø slik at de mikroskopiske munnstykkene i skriverhodet FINE ikke blir tette. Dermed holdes blekket rent og fritt for støvpartikler.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.