Canon Blekkpatron PGI-570XL PGBK svart 22 ml til MG7750,
Artikkelnummer: 1021759

Canon Blekkpatron PGI-570XL PGBK svart 22 ml til MG7750,

Blekkpatron PGI-570XL PGBK svart 22 ml til MG7750,

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
279 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Blekk
Dette svarte pigmentblekket med høy kapasitet gir opptil 1,6 fler utskrifter enn tilsvarende standardblekk. Dette svarte pigmentblekket brukes til utskrift av dokumenter, og gir skarp, tydelig tekst som varer. Beholderen på 22ml gjør at du kan skrive ut opptil 500 A4-sider.

 

 

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.