Blekkpatron PGI-570XL PGBK svart 22 ml til MG7750,

Canon Blekkpatron PGI-570XL PGBK svart 22 ml til MG7750,

1021759
169 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Blekk
Dette svarte pigmentblekket med høy kapasitet gir opptil 1,6 fler utskrifter enn tilsvarende standardblekk. Dette svarte pigmentblekket brukes til utskrift av dokumenter, og gir skarp, tydelig tekst som varer. Beholderen på 22ml gjør at du kan skrive ut opptil 500 A4-sider.

 

 

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.