Canon CN-R 50mm T1,3 L F
Artikkelnummer: 1060834

Canon CN-R 50mm T1,3 L F

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • 4K og 8K oppløsning
  • Støtte for objektivmetadata
  • Enestående fargegjengivelse
48 590 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Canon CN-R 50 mm T1.3 LF bygger på den nåværende porteføljen av CN-E-objektiver med fast EF-fatning og Sumire-objektiver med fast PL-fatning. Dette objektivet – Canons første Cinema-objektiv med RF-fatning – kombinerer høy optisk ytelse og produksjonshåndtering for behovene til profesjonell videoproduksjon, som dramaer, dokumentarer, musikkvideoer og andre større produksjoner.

Fordeler

  • RF-fatning for stabil bruk uten adapter
  • Rask objektivkommunikasjon med støtte for avanserte metadata fra objektiv til kamera
  • Girringer gir større kontroll når du fotograferer håndholdt og med tredjeparts fokustilbehør
  • Høy optisk ytelse og høy bildekvalitet for 4k, 8k og HDR-produksjoner
  • T-stopp opp til T1.3 med bred brennviddedekning fra ultrawide til tele
  • Minimal endring av bildevinkel ved zooming
  • 11-blads blender for bakgrunnsslør med filmatisk følelse og mykt diffust høylys

Forbedret kommunikasjon mellom objektiv og kamerahus

Med RF-fatningen er kommunikasjonen mellom objektiv og kamerahus veldig rask. Og den forbedrede designen gir mer stabil og komfortabel håndtering.

Effektiviserer videoproduksjoner

Objektivet er kompatibelt med RF Cinema-kameraene EOS C70 (utgitt i november 2020) og EOS R5 C (mars 2022). Med RF-fatningens fullt kompatible overføringsprotokoll, kan operatører kontrollere forstørrelse, kromatisk aberrasjonskorreksjon og perifer belysning, akkurat som med de faste EF-objektivene. Det kan også bruke Dual Pixel Focus-guide via kamerahuset. Objektivet har også forvrengningskorrigering. Funksjonene gir effektiv videoproduksjon, ikke bare under opptak på location, men også under etterredigering.

Avansert optisk design

Med eksepsjonell optisk ytelse og suveren fargegjengivelse er objektivet egnet for 4K- og 8K-kameraer – optimal posisjonering av asfæriske linser med stor diameter og uregelmessig dispersjonsglass. Kompatibiliteten med fullformatsensor, lyssterke T-stopp-verdier og 11-blads blender, skaper liten dybdeskarphet for motiver, naturlig rund bokeh og myke bilder. Fargebalansen er også den samme gjennom hele serien og derfor blir det lettere å justere fargetoner når du bytter objektiv under samme scene.

Utstyrt med flere praktiske funksjoner

Den presise følelsen av ringens dreiemoment gjør at du kan justere objektivet nøyaktig og jevnt, akkurat det som kreves når du filmer. Takket være den ensartede utformingen av hele serien – inkludert objektivringens festepunkt, objektivdiameter og rotasjonsvinkel – kan objektivet byttes enkelt, uten å måtte justere monteringsposisjonen til matteboksen eller eksternt fokustilbehør for hver modell. En ny rillet overflate nær fatningen gir et behagelig grep og objektivet kan håndteres på en god måte uten å måtte holde i objektivringen når du bytter objektiver.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen