Canon EF 16-35mm f/4L IS USM
Canon EF 16-35mm f/4L IS USM
Artikkelnummer: 1012303

Canon EF 16-35mm f/4L IS USM

EF 16-35mm f/4L IS USM

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
 • Lett å bære med seg takket være lav vekt
 • Optisk bildestabilisering for skarpe bilder og stabile videoer
 • Høy skarphet
11 969 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Ultravidvinkelzoom med høy presisjon og prestasjon

Vidvinkel zoomobjektiv med fastblender  på F4, høy ytelse og 4-trinns bildestabilisator som er laget for profesjonelle såvel som fotoentusiaster. Dette er det første vidvinkel objektivet i Canons L-serie som har bildestabilisator.

Fordeler

 • Bildestabilisering (IS) i 4 trinn
 • Konstant maksimal blender ( f4 )
 • Rask og stille autofokusmotor
 • 9 rundede blenderlameller
 • Nærgrense 28 cm
 • Værtett
 • Svært høy bildekvalitet
 • Intern zoom

Vidvinkelobjektiv med høy presisjon og ytelse

EF 16-35mm f/4L IS USM EF 16-35mm f/4L IS USM gir profesjonelle fotografer og ivrige entusiaster som tar mange vidvinkelbilder, for eksempel av landskap og arkitektur, større fleksibilitet, og er dessuten svært egnet for fotografer som ofte jobber i trange omgivelser. Objektivet byr på vidtrekkende fleksibilitet med en førsteklasses optisk konstruksjon og fast blenderåpning på f/4 som gir skarpe bilder selv i de mest krevende opptakssituasjonene.

Førsteklasses optisk teknologi og design

Nye EF 16-35mm f/4L IS USM er Canons første ultravidvinkelobjektiv i L-serien som er utstyrt med Canons anerkjente teknologi for bildestabilisering. Det gir deg fordelen av fire trinn lenger lukkertid sammenlignet med objektiver uten bildestabilisering og gjør det enklere å ta bilder med presise detaljer. Det nyutviklede bildestabiliseringssystemet byr også på en rekke forbedringer, blant annet mer presise gyrosensorer som gir større nøyaktighet ved vanlig fotografering eller panorering.

Du oppnår raskt fokus med den kraftige, raske og stille ytelsen til Canons banebrytende ultrasoniske motor (USM) av ringtypen, som er perfekt til fotografering med innstillingen AI Servo AF. Du kan også ta full kontroll over bildekomposisjonen ved å bruke fokusringen på objektivet ved både manuell fokus og autofokus, noe som gir deg frihet til å finjustere fokus ved behov.

Objektivet har en optisk konstruksjon som er designet for å levere høyest mulig bildekvalitet, med blant annet to UD-elementer (ultralav dispersjon) som minimerer kromatisk avvik og eliminerer uskarpe farger i kantene. Super Spectra-belegg reduserer skygger og gjenskinn, mens fluorbelegg på fremste og bakerste linseelement hindrer at støv og vann fester seg på elementene.

Takket være objektivets sirkulære blenderåpning med ni lameller får du også flott bakgrunnsuskarphet (bokeh).

Leveres med:

 • Front og bakdeksel
 • Solblender EW-82
 • Myk objektivpose LP1219
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.