Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

EF 35mm f/1.4L II USM

Canon EF 35mm f/1.4L II USM

1021302
  • Ble Spectrum Refractive-optikk for å maksimere bildekvaliteten
  • Lyssterk objektiv med vakker bakgrunnsuskarphet
  • Kvalitetsoptikk for dokumentar-, reise-, bryllups-, familie- og barnefotograferinger
  • Værtettingen beskytter mot støv og fukt
19 188 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Verdipakke

EF 35mm f/1.4L II USM
Pusseklut Photo Microklear Cloth
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
20 506 NOK
EF 35mm f/1.4L II USM
Dust Lenscap E
UV-filter Pro Nano HUC 52 mm
20 236 NOK

Canon EF 35 mm f/1,4L II USM

Denne gangen har Canon virkelig lagt seg i selen for å lage et fantastisk vidvinkelobjektiv. Det nye BR-elementet (Blue Spectrum Refractive Optics) er en helt ny type element, laget av et organsik materiale som bryter de kortere bølgelengdene (blant annet blått) på en annen måte enn resten. Blått er tradisjonelt den fargen det er vanskeligst å få til å bryte til samme plan som de andre fargene. Med dette nye elementet mener Canon at de har løst problemet. Resultatet blir langt bedre kontroll over fargefeilbrytninger (longitudinell kromatisk aberrasjon), noe som ofte er et problem i kantene på vidvinkelobjektiver, og særlig på fullformat.

Resultatet er et objektiv med meget høy kontrast og skarphet, og helt uten fargefeilbrytninger, selv ytterst i hjørnene på bildet.

Minste fokusavstand er redusert til 28cm, som gjør at man kan leke med perspektiver og linjer på ganske kreative måter, og værtettingen gjør at du kan bruke objektivet i alle slags værforhold.

[TEXT1014583797]

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.