EF 35mm f/1.4L II USM

Canon EF 35mm f/1.4L II USM

1021302
  • Ble Spectrum Refractive-optikk for å maksimere bildekvaliteten
  • Lyssterk objektiv med vakker bakgrunnsuskarphet
  • Kvalitetsoptikk for dokumentar-, reise-, bryllups-, familie- og barnefotograferinger
  • Værtettingen beskytter mot støv og fukt
18 999 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

EF 35mm f/1.4L II USM
UV-filter Pro Nano HUC 72 mm
Pusseklut Photo Microklear Cloth
20 197 NOK
EF 35mm f/1.4L II USM
Rengjøringskit Cleaning Kit White
Round Filter Unlocker
19 497 NOK

Canon EF 35 mm f/1,4L II USM

Denne gangen har Canon virkelig lagt seg i selen for å lage et fantastisk vidvinkelobjektiv. Det nye BR-elementet (Blue Spectrum Refractive Optics) er en helt ny type element, laget av et organsik materiale som bryter de kortere bølgelengdene (blant annet blått) på en annen måte enn resten. Blått er tradisjonelt den fargen det er vanskeligst å få til å bryte til samme plan som de andre fargene. Med dette nye elementet mener Canon at de har løst problemet. Resultatet blir langt bedre kontroll over fargefeilbrytninger (longitudinell kromatisk aberrasjon), noe som ofte er et problem i kantene på vidvinkelobjektiver, og særlig på fullformat.

Resultatet er et objektiv med meget høy kontrast og skarphet, og helt uten fargefeilbrytninger, selv ytterst i hjørnene på bildet.

Minste fokusavstand er redusert til 28cm, som gjør at man kan leke med perspektiver og linjer på ganske kreative måter, og værtettingen gjør at du kan bruke objektivet i alle slags værforhold.

[TEXT1014583797]

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.