EF 35mm f/2 IS USM

Canon EF 35mm f/2 IS USM

1001546
  • Smidig størrelse
  • Høy lysstyrke og bildestabilisering
  • Rask autofokus
5 945 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

EF 35mm f/2 IS USM
UV-Filter 67mm PD WMC
Pusseklut Photo Microklear Cloth
6 443 NOK
EF 35mm f/2 IS USM
Polarisasjonsfilter Sirkulært PD-CPL 67mm
UV-filter L395 SMC 67 mm
7 203 NOK

Canon EF 35/2,0 IS USM
Dette objektivet gir deg inspirasjon til å se ting annerledes, og gi deg nye muligheter.  Et 35 mm primærobjektiv med bildestabilisator med fire trinn og maksimal blenderåpning på f/2 - perfekt for å ta bilder i svakt lys. Ultrasonisk AF er rask og presis. Et asfærisk objektivelement forbedrer bildekvaliteten

Overlegen bildekvalitet fra et primærobjektiv med fast brennvidde på 35 mm, som gjør dette til et perfekt valg for reiser eller almenfotografering.

Med bildestabilisator kan du ta håndholdte bilder med lukkerhastigheter som er opptil fire trinn langsommere enn vanlig, uten kameraristing. Med rask maksimal blenderåpning på f/2 kan du ta bilder i svakt lys og med grunn dybdeskarphet.

Egenskaper:

  • Rask, nesten lydløs AF følger motiver i bevegelse med høy fart og presisjon.
  • Full manuell overstyring gir mulighet for umiddelbar finjustering.
  • Kompakt, lett utforming du kan ta med overalt
  • Sirkulær blenderåpning med ni lameller for jevn bakgrunnsuskarphet (bokeh)
  • Asfærisk objektivelement i støpt glass korrigerer aberrasjoner

Leveres med:

  • Front og Bak deksel
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.