EF 50mm f/1.4 USM

Canon EF 50mm f/1.4 USM

15137
  • Høy lysstyrke på f/1,4
  • Fast normalobjektiv på 50mm
  • Fungerer som portrettobjektiv på kameraer med APS-C-sensor
  • Lite og kompakt
4 590 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

EF 50mm f/1.4 USM
Pusseklut Photo Microklear Cloth
L-R1 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Canon EF
4 758 NOK
EF 50mm f/1.4 USM
Objektivdekselholder m/strikk
Solblender LH-71II tilsvarer ES-71II til Canon
4 798 NOK

Canon EF 50/1,4 USM
Dette er et fastobjektiv med god kvalitet, kompakt format, god lysstyrke og suveren bildekvalitet.  God lysstyrke gir deg mulighet til å ta skarpe bilder også under dårlige lysforhold. Det høye blendertallet vil også gi muligheten til å fotografere med liten dybdeskarphet, som gir deg store kreative muligheter.

To høy-refraksjons linseelementer og ny Gaussisk optikk fjerner astigmatisk differanse. Klare bilder med lite skinn oppnås selv med maksimal blenderåpning. USM er en forkortelse for ultrasonisk motor. Denne teknologien har Canon utviklet for å produsere rask, nesten lydløs fokusering i det enkelte objektiv.


Leveres med:

  • Bakre- og fremre-objektivdeksel
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.