EF 50mm f/1.4 USM

Canon EF 50mm f/1.4 USM

15137
  • Høy lysstyrke på f/1,4
  • Fast normalobjektiv på 50mm
  • Fungerer som portrettobjektiv på kameraer med APS-C-sensor
  • Lite og kompakt
4 589 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

EF 50mm f/1.4 USM
Pusseklut Photo Microklear Cloth
L-R1 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Canon EF
4 757 NOK
EF 50mm f/1.4 USM
Objektivdeksel 58mm E-58II
Solblender LH-71II tilsvarer ES-71II til Canon
4 847 NOK

Canon EF 50/1,4 USM
Dette er et fastobjektiv med god kvalitet, kompakt format, god lysstyrke og suveren bildekvalitet.  God lysstyrke gir deg mulighet til å ta skarpe bilder også under dårlige lysforhold. Det høye blendertallet vil også gi muligheten til å fotografere med liten dybdeskarphet, som gir deg store kreative muligheter.

To høy-refraksjons linseelementer og ny Gaussisk optikk fjerner astigmatisk differanse. Klare bilder med lite skinn oppnås selv med maksimal blenderåpning. USM er en forkortelse for ultrasonisk motor. Denne teknologien har Canon utviklet for å produsere rask, nesten lydløs fokusering i det enkelte objektiv.


Leveres med:

  • Bakre- og fremre-objektivdeksel
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.