EF 85mm f/1,4L IS USM

Canon EF 85mm f/1,4L IS USM

1035744
 • Lyssterkt portrettobjektiv med bildestabilisering
 • Air Sphere og Fluorid-coating for maksimal bildekvalitet
 • 9 runde blenderlameller for en vakker bakgrunnsuskarphet
 • Perfekt til bryllups- og portrettfotografering
 • Med Canons Ultra Sonic Motor får du en rask, stille og pålitelig autofokus
 • Bildestabiliseringen gir deg mulighet til å fotografere med 4 trinns lenger lukkertid
17 997 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

EF 85mm f/1,4L IS USM
Pusseklut mikrofiber
Rengjøringskit Cleaning Kit White
18 515 NOK
EF 85mm f/1,4L IS USM
Objektivdeksel 77mm E-77II
Rengjøringspenn Original White
18 325 NOK

En 85mm er den klassiske brennvidden for portrettfotografering, og den høye lysstyrken gir deg mulighet til en veldig kort dybdeskarphet. Bildestabiliseringen hjelper til å redusere uønsket bevegelsesuskarphet pga. kamerabevegelser. Linsekonstruksjonen er i 10 grupper med 14 linseelementer, hvorav en asfærisk linse.

Fordeler:

 • Høy lysstyrke
 • 9 rundede blenderlameller
 • Bildestabilisering
 • USM-motor
 • Air Sphere- og Flourid-coating

Høy lysstyrke

Den høye lysstyrken på f/1,4 sammen med brennvidden på 85mm gjør objektivet til et utmerket portrettobjektiv for fotografering med kort dybdeskarphet, noe som gir en behagelig arbeidsavstand fra modellen. Lysstyrken bidrar også til muligheten å fotografere i situasjoner med lite lys, som f.eks. på konserter, kveldsfotografering og on-location portretter i skumring og morgengry.

9 rundede blenderlameller

En kort portrettele med stort lysinnslipp er populært for sin vakre bakgrunnsuskarphets skyld. Med 9 stk rundede blenderlameller blir bakgrunnsuskarpheten og overgangen fra skarpt til uskarpt myk og behagelig. Også punkter og strukturer i uskarpheten avbildes myke uten forstyrrende kanter og hjørner.

Bildestabilisering

Canons Image Stabilizer hjelper til med å redusere bevegelsesuskarphet forårsaket av uønskede kamerabevegelser fra fotografen. Bildestabiliseringen gir deg mulighet til å fotografere med 4 trinns lenger lukkertid, noe som sammen med objektivets høye lysstyrke enkler fotografering i dårlige lysforhold.

USM-motor

Med Canons Ultra Sonic Motor får du en rask, stille og pålitelig autofokus, perfekt for de raske og flyktige situasjonene som lett oppstår ved bryllup og portrettfotografering av barn.

Air Sphere og Fluorid-coating

Fluoridbelegg motvirker smuss og fett på frontlinsen, samt gjør den lettere å rengjøre, alt for å maksimere bildekvaliteten. Air Sphere Coating motvirker uønskede interne refleksjoner, og bidrar til økt kontrast i bildene.

Leveres med:

 • Fremre- og bakre objektivdeksel
 • Transportveske
 • ET-83E solblender
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.