EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM

Canon EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM

1005519
  • Stille autofokus for både film og foto
  • Optisk bildestabilisering gir muligheter for lenger lukkertider håndholdt
  • Veier lite
3 587 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM
Pusseklut Photo Microklear Cloth
UV-Filter 55mm PD WMC
3 985 NOK
EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM
Objektivdekselholder m/strikk
Solblender EW-60E for EF-M 11-22
3 895 NOK

Canon EF-M
Ta dramatiske landskapsbilder med ultravidvinkelobjektiv på 11-22 mm med EF-M-fatning. Kompakt, lett objektiv for kompakte EOS-systemkameraer som gir stillbilder og filmer med flott kvalitet.

Jevn, lydløs STM-fokusering i filmopptak Dynamisk IS for stødige filmer.

Det er lett å ta opp kvalitetsfilm som alltid er i fokus, med Movie Servo AF. Objektivet bruker STM-trinnmotorteknologi for stille kontinuerlig fokusering under filming, slik at filmens lydspor er ikke påvirkes når du fokuserer. STM gir også jevn fokusovergang for opptak i høy kvalitet. Dynamisk IS for stødige filmer Kameraristing reduseres kraftig ved håndholdte filmopptak eller hvis du beveger deg for å følge handlingen., kan også korrigere et større utvalg av bevegelser og gir stødige filmer hvis fotografen beveger seg under opptak.

  • Optisk bildestabilisator på 3 stopp
  • Høy bildekvalitet Minste fokuseringsavstand 0,15 m
  • Manuell fokusring
  • Objektivet er lett å bære med uansett hvor du går, har kompakt, lett utforming og trekkes inn når det ikke er i bruk.
  • Jevn, lydløs STM-fokusering i filmopptak

 

 

 

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.