Canon EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STM
Canon EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STM
Artikkelnummer: 1033645

Canon EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STM

EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STM

Nettlager
Ikke kjøpbar
Butikklager:
 • Innebygd LED-belysning perfekt for å lyse opp objekter ved makrofotografering
 • Bildestabilisering for å unngå uskarphet ved håndholdt fotografering eller filming
 • Fungerer også som normalobjektiv for f.eks. portrett
4 389 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Canon EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STM


EF-S 35/2,8 er et kompakt makroobjektiv til Canons systemkameraer med APS-C sensor. Objektivet har innebygd LED-belysning og egner seg utmerket for produktfotografering av små objektiver, nærbilder av blomster og også som et fast normalobjektiv.

Fordeler:

 • Innebygd LED-belysning
 • Avbildningsskala 1:1
 • Tilsvarer 56mm
 • Innebygd bildestabilisering
 • STM autofokusmotor

Innebygd LED-belysning

Med den innebygde LED-belysningen kan du nå et nytt nivå av lyssetting for nærbildefotografering, uten behov for noe ekstra tilbehør. Med en svært kort avstand ned til 3 cm mellom frontlinsen og motivet er risikoen stor for at objektivet og kameraet skygger for lyset, noe du unngår takket være den innebygde LED-belysningen. Lyset kan settes til bare høyre, bare venstre eller begge sidene samtidig.

Avbildningsskala 1:1

Canon EF-S 35/2,8 er et makroobjektiv med en avbildning i målestokk 1:1, en egenskap som definerer et "ekte" makroobjektiv. Dette betyr at du vil være i stand til å fotografere dine motiver svært nærme og med høy detaljerikdom.

Tilsvarer 56mm

Når Canon EF-S 35/2,8 ikke brukes for sin ekstreme nærgrense fungerer det også utmerket som et fast normalobjektiv. Brennvidden tilsvarer 56mm på et fullformatskamera.

Innebygd bildestabilisering

Med Canons IS-teknikk kompenserer objektivete for kamerarystelser som lett skjer ved lange lukkertider. IS-teknikken letteregjør også makrofotografering, fordi hver bevegelse vil forsterkes pga den korte avstanden til motivet.

STM Autofokusmotor

Canons STM motor er både rask, stille, myk og presis, noe som gjør at den er perfekt til filming.

Leveres med:

 • Solblender ES-27
 • Fremre objektivdeksel EF-S35
 • Bakre objektivdeksel E
 • Manual


 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK