EF-S 60mm f/2.8 Macro USM

Canon EF-S 60mm f/2.8 Macro USM

15885
  • Avbildningsskala 1:1
  • Objektivets brennvidde 60 mm tilsvarer 96 mm brennvidde på fullformat
  • Lyssterkt objektiv med blender f/2,8
5 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Ikke kjøpbar
Ikke kjøpbar

Verdipakke

EF-S 60mm f/2.8 Macro USM
UV-Filter 52mm PD WMC
Pusseklut Photo Microklear Cloth
5 888 NOK
EF-S 60mm f/2.8 Macro USM
L-R1 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Canon EF
UV-filter L395 SMC 52 mm
5 958 NOK

Canon EF-S 60/2,8 Macro

Et dynamisk, kompakt makro- objektiv med rask fokusering som gir en fantastisk detaljrikdom som overgår det menneskelige øyet. EF-S 60 mm f/2,8 Macro USM kan fokusere helt ned til samme størrelse som bildesensoren 1:1 (Ca 22,2 x 14,8 mm). Det er også et utmerket lett lite teleobjektiv for portrett og detaljfotografering på alle avstand.

Med en brennvidde på 60 mm som tilsvarer ca 96 mm på et fullformat kamera er dette et godt alternativ til EF 100 mm f/2,8 Macro USM på fullformat.

Leveres med:

  • Objektivdeksel
  • Bakre objektivdeksel
  • Bruksanvisning
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.