Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

EF-S 60mm f/2.8 Macro USM

Canon EF-S 60mm f/2.8 Macro USM

15885
  • Avbildningsskala 1:1
  • Objektivets brennvidde 60 mm tilsvarer 96 mm brennvidde på fullformat
  • Lyssterkt objektiv med blender f/2,8
4 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Verdipakke

EF-S 60mm f/2.8 Macro USM
Pusseklut Photo Microklear Cloth
UV-filter L395 SMC 52 mm
5 458 NOK
EF-S 60mm f/2.8 Macro USM
Polarisasjonsfilter sirkulært 52mm
UV-filter MC 370 slim 52mm
6 278 NOK

Canon EF-S 60/2,8 Macro

Et dynamisk, kompakt makro- objektiv med rask fokusering som gir en fantastisk detaljrikdom som overgår det menneskelige øyet. EF-S 60 mm f/2,8 Macro USM kan fokusere helt ned til samme størrelse som bildesensoren 1:1 (Ca 22,2 x 14,8 mm). Det er også et utmerket lett lite teleobjektiv for portrett og detaljfotografering på alle avstand.

Med en brennvidde på 60 mm som tilsvarer ca 96 mm på et fullformat kamera er dette et godt alternativ til EF 100 mm f/2,8 Macro USM på fullformat.

Leveres med:

  • Objektivdeksel
  • Bakre objektivdeksel
  • Bruksanvisning
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.