Canon EOS R10 + Mount adapter EF-EOS R
Canon EOS R10 + Mount adapter EF-EOS R
Canon EOS R10 + Mount adapter EF-EOS R
Canon EOS R10 + Mount adapter EF-EOS R
Canon EOS R10 + Mount adapter EF-EOS R
Canon EOS R10 + Mount adapter EF-EOS R
Canon EOS R10 + Mount adapter EF-EOS R
Canon EOS R10 + Mount adapter EF-EOS R
Canon EOS R10 + Mount adapter EF-EOS R
Artikkelnummer: 1055887

Canon EOS R10 + Mount adapter EF-EOS R

Kompakt og raskt APS-C-kamera for innholdsskapere

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
 • 24,2 megapiksler APS-C-sensor
 • 15 bilder/sek kontinuerlig med mekanisk lukker, 23 bilder/sek med elektronisk
 • Deep Learning og Dual Pixel CMOS AF II

Velg variant

10 790 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Verdipakke

EOS R10 + Mount adapter EF-EOS R
SDXC Pro 1667X 128GB 250MB/S UHS-II U3 V60
Stativkit GoPlus FGP18A Alu + B1
13 870 NOK
EOS R10 + Mount adapter EF-EOS R
BP-1 Backpack
Lyskit 2st LEDP260C + Lysstativ
14 770 NOK

EOS R10 er tilpasset deg som tidligere har fotografert med et enklere speilreflekskamera, mobiltelefon eller kompaktkamera og nå føler seg klar til å ta steget inn i systemkameraenes verden. Det er et enkelt og fleksibelt allroundkamera som er optimalt for vlogging, naturfotografering, reisefotografering. Den har et brukergrensesnitt som gir deg god veiledning og råd om ulike innstillinger på kameraet. EOS R10 er også veldig kompakt, og veier kun 429g, noe som gjør det til et perfekt kamera å ta med deg på eventyr.

Fordeler

 • 24,2 megapiksler APS-C-sensor
 • 15 bilder / sek kontinuerlig med mekanisk lukker, 23 bilder / sek med elektronisk
 • Deep Learning og Dual Pixel CMOS AF II
 • 4k 60p (beskåret) og oversamplet 4k 30p-video fra 6k
 • Movie Digital IS

Velg mellom Canon EOS R10 eller Canon EOS R10 Starter package

Canon EOS R10-kamerahuset er tilgjengelig i to varianter: Canon EOS R10 kamerahuset og Canon EOS R10 Starter package. I Canon EOS R10 Starter package har vi valgt utstyr som passer til Canon EOS R10, det inkluderer kamera, skulderveske til kameraet og et raskt minnekort på 128GB – det du trenger for å komme i gang med kameraet ditt.

Nye nivåer for presisjon og hastighet

Som modell i EOS R-serien har EOS R10 samme intelligente autofokusteknologi som i Canons høyytelses fullformatmodeller, men for APS-C-formatet. Takket være Deep Learning-teknologi og Dual Pixel CMOS AF II kan du spore gjenstander, kjøretøy, dyr og mennesker, med nøyaktig hode-, ansikts- og øyegjenkjenning i 100 % av bildet. EOS R10 kan autofokusere i dårlig lys ned til henholdsvis -5 EV og -4 EV og håndtere ned til f/22 med telekonvertere, noe som gjør det enkelt å spore fugler i flukt eller idrettsutøvere i bevegelse, uavhengig av forhold.

EOS R10 har klasseledende ytelse for enkelt å fange øyeblikket

Den har den raskeste kontinuerlige mekaniske lukkeren av alle APS-C EOS-kameraer med 15 fps, og 23 fps med elektronisk lukker. EOS R10 bruker også den nyeste DIGIC X-prosessoren som gir høyhastighets bildebehandling. Komplementering med RAW Burst-modus og 30 bilder per sekund betyr at du kan jobbe med bildene i en serie bilder som en filmfil og enkelt velge rammer. Når forhåndsopptaksmodus brukes, kan du også fotografere 0,5 sekunder før utløseren trykkes ned.

Høy kvalitet til enhver tid på farten

Høy kvalitet til enhver tid på farten

Den nyutviklede APS-C-sensoren på 24,2 megapiksler i EOS R10 gir utvidet rekkevidde og leverer bilder med skarphet selv på avstand – perfekt for sports- og naturfotografer som ønsker å komme nærmere begivenhetenes sentrum. Dual Pixel RAW sammen med HEIF, Compact RAW og HDR-modus gir frihet i etterbehandling og bedre nyansegjengivelse i bildene. Digital linseoptimalisering skaper automatisk de beste JPEG-bildene i kameraet og korrigerer aberrasjoner uten tap av ytelse.

Ta kameraet enkelt med deg på ditt neste eventyr

EOS R10 veier kun 429 gram, inkludert batteri og kort. Her får fotografer og kreatører en kraftig oppgradering og mulighet til å gå ned i størrelse fra eksisterende systemkameraer og objektivkombinasjoner.

4K hever innholdet til et høyere nivå

4K hever innholdet til et høyere nivå

Behovet for både å filme og ta stillbilder vokser. EOS R10 kan filme i 4k 60p eller 4k 30p, som er oversamplet fra henholdsvis 7k og 6k for å oppnå høyest mulig bildekvalitet. Dette kan vises med HDR PQ (YCbCr 4: 2: 2 10-bit) i kameraet eller via HDMI. Den kan ta opp 4k 60p i opptil en time. På denne måten kan det skapes langsiktig innhold, for eksempel ved intervjuer og arrangementer. Begge modellene støtter HDR PQ-filmopptak (YCbCr 4: 2: 2 10-bit BT.2020) som gir stort dynamisk område med minimal gradering. Og for de av dere som får flere og flere følgere på sosiale medier, støtter modellen vertikal opptak og teknikker for å få stødige filmer på farten – EOS R10 bruker data fra linser med optisk bildestabilisering for å maksimere effekten av Movie Digital IS.

Fleksibel kreativitet og tilknytning

Fleksibel kreativitet og tilknytning

Du kan strømlinjeforme prosessene dine takket være intuitiv design og utvidede tilkoblingsmuligheter. Med en elektronisk søker på 2,36 millioner punkter og OVF View Assist kan brukere av speilreflekskameraer enkelt ta steget til EOS R10 med en kjent søkeropplevelse. Justerbare knotter og en vinklet LCD-skjerm gjør håndteringen problemfri. EOS R10 har innebygd blits og er et fantastisk alt-i-ett-verktøy for fotografer som tar bilder i mange forskjellige miljøer, enten det er innendørs eller i svakt opplyste rom.

EOS R10 har også utvidet tilkobling med Wi-Fi og Bluetooth slik at du enkelt kan dele, lagre og sortere arbeidet ditt. Innhold kan lastes opp til endelige destinasjoner via image.canon og kameraet kan styres via Camera Connect-appen, enten via en kompatibel type C USB-kabel eller via trådløs tilkobling. Kameraet har ren HDMI-utgang for streaming, samt streaming til YouTube via image.canon. Nå kan du også laste opp RAW-filer direkte til Canons nye Cloud Image Processing Service på image.canon, som bruker nevrale nettverksbildebehandling for å forbedre bildekvaliteten til en RAW-fil ytterligere. For å gi den ultimate strukturen for skapere, har EOS R10 blitt utstyrt med det nye multifunksjonelle tilbehørsfestet – for aller første gang i EOS APS-C-modeller – som gir kraft og rask kommunikasjon med avansert nytt tilbehør.

Et objektiv for enhver anledning

Med EOS R10 kan brukere utforske Canons brede utvalg av RF-objektiver. Og med adaptere kan kameraene også brukes sammen med EF- og EF-S-objektiver, slik at det blir en fleksibel overgang fra speilreflekskameraer. I objektivserien RF er det i dag totalt 26 objektiver fra 5,2 mm til 1200 mm.

Leveres med

 • EOS R10 kamerahus
 • Kamerabeskyttelse RF-5
 • Kamerastropp ER-EOS R10
 • Batterilader LC-E17E
 • Batteri LP-E17
 • AC-kabel
 • Canon Mount Adapter EF-EOS R
Godt å vite! Canon EOS R10-Starter package inkluderer også en SP TECH skulderveske MB-1 og et Lexar 1667X 128GB minnekort.
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.