Kampanje
Canon EOS R8 Body + RF 24-50mm f/4,5-6,3 IS STM
Canon EOS R8 Body + RF 24-50mm f/4,5-6,3 IS STM
Canon EOS R8 Body + RF 24-50mm f/4,5-6,3 IS STM
Canon EOS R8 Body + RF 24-50mm f/4,5-6,3 IS STM
Canon EOS R8 Body + RF 24-50mm f/4,5-6,3 IS STM
Canon EOS R8 Body + RF 24-50mm f/4,5-6,3 IS STM
Canon EOS R8 Body + RF 24-50mm f/4,5-6,3 IS STM
Canon EOS R8 Body + RF 24-50mm f/4,5-6,3 IS STM
Canon EOS R8 Body + RF 24-50mm f/4,5-6,3 IS STM
Artikkelnummer: 1058873

Canon EOS R8 Body + RF 24-50mm f/4,5-6,3 IS STM

Utrolig lett fullformatkamera og et allsidig zoomobjektiv

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
 • 24,2 megapikslers CMOS fullformatsensor
 • Tar opp 6K oversamplet 4K 60p i full sensorbredde
 • Intelligent objektdeteksjon for dyr, kjøretøy og mennesker
21 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Canon EOS R8 er et kompakt fullformatkamera som bruker samme teknologi og funksjoner som finnes i EOS R6 Mark II. Med et design som ligner på EOS RP, gir denne kraftige kombinasjonen alle foto-/videoentusiaster og studenter verktøyene som trengs for å ta fotointeressen et skritt videre. EOS R8 har en 24,2 megapikslers CMOS fullformatsensor, høy ISO-følsomhet og forbedret dynamisk område. Et perfekt valg for portrett-, event- og landskapsfotografering med et bredere, mer kunstnerisk og kreativt perspektiv.

Fordeler

 • 24,2 megapikslers CMOS fullformatsensor
 • Ta opp 6k oversamplet 4k 60p i full sensorbredde og ta opp 180 bilder per sekund i Full HD
 • Høyoppløselig elektronisk søker med 2,36 millioner punkter og oppdateringsfrekvens på opptil 120 bilder per sekund
 • Intelligent objektdeteksjon for dyr, kjøretøy og mennesker
 • Wi-Fi og Bluetooth for å kunne være tilkoblet overalt

Fullformatskvalitet i et lett kamerahus

EOS R8 tilbyr alle kvalitetsfordelene til fullformatbilder, og den 24,2 megapikslers CMOS fullformatsensoren har samme oppløsning som EOS R6 Mark II. Den klasseledende sensoren har høy lesehastighet og håndterer mange avanserte funksjoner, som redusert rolling shutter som muliggjør bildeserier med 40 bilder per sekund og lav støy ved høye ISO-tall opptil 102 400. Så perfekt for fotografering i svakt opplyste omgivelser der objektene beveger seg. Det forbedrede dynamiske omfanget resulterer i enestående bilder med dristige farger, og fullformatssensoren gir en grunnere dybdeskarphet som skaper en myk bakgrunn og fremtredende motiver.

Det letteste fullformatkameraet i EOS R-systemet til nå

EOS R8 veier omtrent 461 gram (med kort og batteri) og er Canons letteste fullformatkamera i EOS R-systemet til dags dato. Størrelsen på 132,5 x 86,1 x 70 mm ligner på EOS RP, og det kompakte kamerahuset rommer en rekke ekstra profesjonelle funksjoner. EOS R8 har en høyoppløselig elektronisk søker med 2,36 millioner punkter, håndterer opptil 120 bilder per sekund og støtter UHS-II SD-kort. Med det intuitive grensesnittet er kameraet enkelt å betjene for alle som er på farten med et nyttig innstillingshjul, som har 12 moduser for stillbilder og filmer, samt en dedikert skyveknapp for å bytte mellom stillbilder og filmopptak.

Fang livet i bevegelse

Kameraets avanserte sensor tar opp 4k 60p-video i full sensorbredde oppsamplet fra 6k for skarpt, detaljert innhold og 180 bilder per sekund tas opp i Full HD for sakte filmer. Og for alle som ønsker å utvikle filmskapingsferdighetene sine, støtter kameraet Canon Log 3 med 10-bit YCbCr 4:2:2 H.265 internt opptak, som gir større dynamisk rekkevidde og mer fleksibilitet i etterbehandling. Alternativt kan HDR PQ- og HDR-filmmoduser velges og passer til alle HDR-arbeidsflyter. Dette gir Clean HDMI-utgang for kompatible enheter.

Dual Pixel CMOS AF II-fokusering

Med samme Dual Pixel CMOS AF II-fokusering som i EOS R5 og EOS R6 Mark II, kan EOS R8 fokusere så raskt som 0,03 sekunder, selv med 40 bilder per sekund med den elektroniske lukkeren. Dette intelligente systemet oppdager og sporer en rekke objekter, inkludert dyr, kjøretøy og mennesker, og håndterer hode-, ansikts- og øyegjenkjenning for å oppnå presisjonsfokus. Og enda større kontroll gis ved å kunne velge hvilket øye som skal prioriteres. For å lette gjenkjenning i et så bredt spekter av objekter, kan autoinnstillingen brukes, som velger objektet basert på komposisjonen til bildet. Dette er mulig selv når du fotograferer under lysforhold så svake som -6,5 EV3.

Flere tilkoblingsmuligheter

Takket være innebygd 2,4 GHz Wi-Fi® og Bluetooth®-tilkobling kan brukere enkelt dele kreativiteten sin og bruke Camera Connect-appen, og personlig autentisering WPA/WPA2/WPA3 sikrer en sikker tilkobling. EOS R8 er iOS MFI CertifiedTM 5, slik at iPhone-eiere kan laste ned direkte. EOS R8 kan også brukes som webkamera gjennom støtte for USB Video Class (UVC) og USB Audio Class (UAC). Brukere med et image.canon-abonnement kan dra nytte av det nettverksnøytrale bildebehandlingsverktøyet som reduserer støy og moiré-effekter og skaper JPEG- og HEIF-bilder med naturlig utseende.

Canon RF 24-50mm f/4,5-6,3 IS STM

Canon RF 24-50mm f/4,5-6,3 IS STM er et lite og lett 2x zoomobjektiv med brennvidde på 24-50 mm – et veldig godt valg når du vil forbedre fotograferings- og filmteknikkene dine, spesielt for portretter, interiør og reiser. Zoomen har bildestabilisering opptil 4,5 stopp, som utvides til 7 stopp når den brukes på et EOS R-kamera med innebygd bildestabilisering. Dette betyr at skapere og fotografer kan ta filmer og ta stillbilder under dårlige lysforhold uten behov for stativ.

Leveres med

 • EOS R8 Body
 • Kamerahusdeksel R-F-5
 • Kamerestopp ER- EOS R8
 • Batterilader LC-E17E
 • Batteri LP-E17
 • Blitsskodeksel
 • AC-kabel
 • RF 24-50mm f/4,5-6,3 IS STM
 • Fremre objektivdeksel E-58II
 • Bakre objektivdeksel RF
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen