Canon Extender EF 2,0X III Telekonverter
Canon Extender EF 2,0X III Telekonverter

Canon Extender EF 2,0X III Telekonverter

Extender EF 2,0X III Telekonverter

314178
NettlagerForventes på nettlager 2022-05-27
Butik:
  • EF 2x III er spesielt utformet for samarbeid med IS-supertelefotoobjektiv i L-serien
  • Konstruksjonen er støv- og vanntålelig
  • En innebygd mikroprosessor gir korrekt overføring av data mellom objektiv og kamera
4 897 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Canon EF 2x III

Perfekt for presse- , sport- og naturfotografering. Denne lar deg  utvide rekkevidden til ditt Canon L objektiv uten å forringe bildekvaliteten. Denne kompakte telekonverteren øker brennvidden med en faktor på 2x, med høyere AF-presisjon takket være forbedret kommunikasjon mellom kamera og objektivet.

Optimaliserte linsebelegg Kompatibel med L-seriens teleobjektiv og telezoom-objektiv.Telekonverteren 2x III er spesielt utviklet for å virke sammen med L-seriens IS super-telefotoobjektiv.

Med en konstruksjon av høy kvalitet, forbedrede antirefleksjonsmaterialer inni objektivblenderen og et belegg rundt ytterkantene av objektivelementene som reduserer refleks. Konstruksjonen er støv- og vannbestandig, noe som hjelper til å opprettholde bildekvaliteten.

Leveres med:

  • Extenderdeksel EII
  • Objektivdeksel E
  • Objektivveske LP811
  • Bruksanvisning

Kompatible objektiv

Her finner du en liste over hvilke objektiv som er kompatible.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.