Canon KJ20x8,2B IRSD
Artikkelnummer: 1000666

Canon KJ20x8,2B IRSD

KJ20x8,2B IRSD

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
53 195 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Langt zoomobjektiv for portable applikasjoner 

Canon KJ20x8,2B IRSD er et langt og portabelt zoomobjektiv for HDTV-produksjon. Med et bredt spekter av brennvidder, opp til 328mm med den innebygde ekstenderen, og utmerket vidvinkel på nesten 61 grader, passer dette objektiv de fleste innspillingssituasjoner. Det er spesielt laget for profesjonelle miljøer som krever stor mobilitet og rask zoomfunksjon.

  • Innebygd 2x ekstender
  • Bred vidvinkel
  • Rask zoom
  • Økologisk og ergonomisk design

Innebygd 2x ekstender

Den innebygde ekstenderen gjør at du kan øke standardbrennvidden på 8,2-164mm, og multiplisere den med 2, noe som gir deg en maksimal brennvidde på rundt 328.

Bred 8,2 mm vidvinkel

Objektivet har en vidvinkel på nesten 61 grader ved 8,2mm, noe som gir den deg en allsidighet til å fange detaljer over hele bildebredden i krystallklar skarphet.

Rask zoom

Den raske zoomen lar deg zoome fra ente til ende på 1 sekund.

Økologisk og ergonomisk design

Alle objektiver fra Canon er laget med minimal miljøpåvirkning i tankene. Dessuten, med et ergonomisk design som gjør at du ikke blir sliten selv under lenger arbeidsdager.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.