KJ20x8,2B IRSD

Canon KJ20x8,2B IRSD

1000666
53 195 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Langt zoomobjektiv for portable applikasjoner 

Canon KJ20x8,2B IRSD er et langt og portabelt zoomobjektiv for HDTV-produksjon. Med et bredt spekter av brennvidder, opp til 328mm med den innebygde ekstenderen, og utmerket vidvinkel på nesten 61 grader, passer dette objektiv de fleste innspillingssituasjoner. Det er spesielt laget for profesjonelle miljøer som krever stor mobilitet og rask zoomfunksjon.

  • Innebygd 2x ekstender
  • Bred vidvinkel
  • Rask zoom
  • Økologisk og ergonomisk design

Innebygd 2x ekstender

Den innebygde ekstenderen gjør at du kan øke standardbrennvidden på 8,2-164mm, og multiplisere den med 2, noe som gir deg en maksimal brennvidde på rundt 328.

Bred 8,2 mm vidvinkel

Objektivet har en vidvinkel på nesten 61 grader ved 8,2mm, noe som gir den deg en allsidighet til å fange detaljer over hele bildebredden i krystallklar skarphet.

Rask zoom

Den raske zoomen lar deg zoome fra ente til ende på 1 sekund.

Økologisk og ergonomisk design

Alle objektiver fra Canon er laget med minimal miljøpåvirkning i tankene. Dessuten, med et ergonomisk design som gjør at du ikke blir sliten selv under lenger arbeidsdager.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.